Elgiganten A/S

Elgiganten på vej med nye varehusåbninger i Lyngby og Greve

Del
Skitsetegning af Elgigantens varehus i Lyngby Storcenter
Skitsetegning af Elgigantens varehus i Lyngby Storcenter

For blot en uge siden delte Elgiganten planerne for etablering af yderligere 10 nye varehuse på bare to år. WAVES shoppingcenter og Lyngby Storcenter er blandt de nye beliggenheder.

I løbet af de næste seks måneder slår Elgiganten dørene op til nye varehuse i Kalundborg, Thisted og Haderslev foruden modernisering af eksisterende varehuse i Gentofte og Taastrup. Herefter følger bl.a. Grenå, Nyborg og Skive i løbet af 2023 og 2024. Nu sættes endnu flere nåle i landkortet – denne gang i Lyngby og Greve.

Adm. direktør i Elgiganten A/S, Peder Stedal, ser frem mod de nye åbninger, der begge kommer til at ligge i veletablerede og populære storcentre: ”Vi har meget at glæde os over. Med åbning af 10 nye varehuse i løbet af de næste to år, er der nok at se til. Især med åbningerne i Lyngby Storcenter og WAVES i Greve. Begge er beliggenheder vi længe har haft i kikkerten og som vi har arbejdet fokuseret på at realisere. Derfor er vi begejstrede for, at det nu er lykkedes. Som altid kommer vi til at ligge blandt en masse gode nabobutikker, vi kender i forvejen fra bl.a. Field’s, Fisketorvet og Frederiksberg Centret. Et optimalt butiksmiks til glæde for vores mange eksisterende og nye kunder.”

Nye varehuse af høj standard Kunder i Lyngby og Greve vil opleve splinternye varehuse af høj standard, hvorfra de får adgang til Elgigantens kæmpe sortiment inden for elektronik, hvidevarer og småelektriske produkter. Herudover vil kunder komme til at opleve Apple shop-in-shops med dedikeret Apple-personale, klar til at rådgive kunder om alt fra Apple-watches til iPads og iPhones.
Peder Stedal påpeger også muligheden for at indlevere udtjent elektronik i begge varehuse: ”Verden er ved at løbe tør for ressourcer. Derfor vil vi gerne fremhæve, hvor vigtigt det er at indsamle udtjent elektronik som fx gamle telefoner eller laptops. Når vi samler ind og sender til genanvendelse, bliver sjældne metaller og mineraler genbrugt og ender som nye produkter. Faktisk bliver hele 82% af alt, der indleveres i vores Secure Collect containere, til nye produkter. Det er ikke så lidt.”
Lyngby Storcenter Det nye 2.000 kvm store varehus i Lyngby får en helt central og synlig placering i Lyngby Storcenter på første sal med facade mod Store Torv.

”Det er vores ambition at eje og drive landets bedste shoppingcentre. Med åbningen af Elgiganten i Lyngby Storcenter tager vi endnu et vigtigt skridt på vejen. I Danske Shoppingcentre har vi altid fokus på, at vores centre er aktuelle og attraktive for vores mange kunder, og at de har et butiksmiks, som følger med udviklingen. Derfor er vi overbeviste om, at Elgiganten vil skabe mange gode indkøbsoplevelser for vores kunder,” udtaler Jesper Faurholdt, adm. direktør i Danske Shoppingcentre.
”Med Elgiganten kan vi tilbyde vores ca. syv millioner årlige gæster i Lyngby Storcenter en lang række produkter, som vi ikke har i dag. Vi arbejder målrettet på at sikre en bred butikssammensætning, der kan opfylde vores besøgendes behov, og det er Elgiganten et stærkt supplement til. Jeg er sikker på, den nye forretning vil blive taget rigtig godt imod,” siger Casper D. von der Ahé, Center Manager i Lyngby Storcenter.

WAVES Elgiganten vil få 3.000 kvm i den nye del af WAVES, hvor man bl.a. også finder butikker som H&M, Søstrene Grene og Jensens Bøfhus.

”Elgiganten er en stærk spiller. Med Elgigantens ankomst til WAVES forstærkes centerets position som en shopping destination og det vil bidrage positivt til hele Greve Kommune. Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at skabe de rigtige rammer for Elgiganten og dermed en endnu bedre shopping oplevelse for kunderne,” udtaler centerchef i WAVES, Pia Murmann Løhndorf.
Elgiganten i WAVES forventes at åbne i løbet af sommeren 2023. Herefter følger Lyngbyåbningen kort efter i efteråret 2023.

Information:

- Frem mod 2024 åbner Elgiganten varehuse i bl.a. Kalundborg, Thisted, Haderslev, Grenå, Nyborg og Skive.

- Som et af flere ”grønne” tiltag planlægger Elgiganten desuden at åbne et outletvarehus i løbet af 2022, hvorfra returprodukter og demomodeller skal sælges til en lavere pris. Tanken med initiativet er at give produkter nyt liv frem for at havne alt for tidligt til skrot.

- For at gøre det lettere at indsamle elektronik til genanvendelse har Elgiganten sammen med Recipo udviklet et indsamlingssystem kaldet Secure Collect, hvor Elgigantens kunder kan aflevere udtjent dataholdig elektronik som fx smartphone, tablet eller computer – uden at behøve at frygte for om persondata havner i de forkerte hænder. Læs mere om hvordan Elgiganten indsamler og behandler elektronikskrot: https://www.elgiganten.dk/baer...

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Kommunikationschef
PR & Kommunikation
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Skitsetegning af Elgigantens varehus i Lyngby Storcenter
Skitsetegning af Elgigantens varehus i Lyngby Storcenter
Download

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde-/hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største webshops på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2021/22 omsatte for 48,7 milliarder norske kroner. Der er i alt 427 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Elgiganten bliver eneforhandler af ny ŌURA ’smart ring’14.5.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Ouraringen kan nu købes i Elgiganten i Danmark, Norge, Finland og Sverige ŌURA, selskabet bag den nye ’smart ring’, der giver sin ejer personlige helbredsoplysninger og - indsigt, annoncerede i dag udvidelsen af sit forretningsområde til de nordiske lande i samarbejde med Elgiganten. Fra og med denne uge kan Ouraringen, både Heritage og Horizon styles, købes i Danmark, Norge, Sverige og Finland såvel som online.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye