Elgiganten A/S

Elgiganten på vej til Grenaa

Del
Der har i længere tid være en positiv summen af aktivitet på Hesselvang i Grenaa – og nu melder Elgiganten samt 5 andre butikskæder deres ankomst i samarbejde med bygherren Innovater.

Med et nyetableret detailområde beliggende lige ud til Århusvej, den primære indfaldsvej til Grenaa, og et samlet butiksareal på ca. 5.500 m2 har bl.a. Elgiganten set mulighederne i både byen og området.

Peder Stedal, adm. direktør, udtaler: ”Vi glæder os meget over at åbne varehus i Grenaa i slutningen af 2023. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Med Innovater som bygherre, er vi overbevist om, at både vi og vores kunder kommer til at nyde godt af et varehus af høj standard. Med ca. 2.000 m2 til rådighed vil vi tilbyde sidste nye butikskoncept med alt fra TV og hårde-hvidevarer til gaming samt vores nyeste Apple-shop-in-shop koncept til de af vores kunder, der ønsker særlig rådgivning og reparation af deres Apple produkter som tablets, telefoner og ure. Endelig ser vi frem til at blive en del af en ny større retail-park med flere andre stærke butikskoncepter, som vi allerede er glade naboer til i flere byer. Vi glæder os meget over den både stærke og synlige beliggenhed, hvor kunder fra Grenaa og omegn vil komme til at møde et bredt og varieret butiksmiks.”

Andreas Bagunck, udviklingschef hos Innovater, tilføjer: ”Det har været en særdeles positiv proces, hvor både Norddjurs Kommune og butikskæderne har haft ja-hatten på. Libak Retail har gjort et stort stykke arbejde med at få lejerne på plads til første etape, som består af seks nye butikker. Vi har stadig et lille restareal i området, som vi nu går i gang med at få udviklet. Det er dejligt at kunne mærke den optimisme, der hersker i branchen og muligheden for at kunne komme endnu tættere på kunderne i Grenaa og omegn. Vi glæder os meget til snart at komme i gang med byggeriet.”

Når Elgiganten slår dørene op i slutningen af 2023, bliver det med naboer som bl.a. MaxiZoo og T. Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Pressekontakt
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Gaming skal også være en forældresport20.11.2023 11:01:26 CET | Pressemeddelelse

Kom ind i kampen mor og far Royal Arena vil være fyldt, når BLAST-turneringen med nogle af verdens bedste gamere starter den 25. november. En stor del af tilskuerne vil være gamerbørn og deres forældre, der sammen oplever begejstringen ved en sport i vækst. Det kræver fokus, træning, samarbejde og god fysik at blive en god gamer. Alligevel viser en ny undersøgelse, at 9 ud af 10 forældre endnu ikke har haft lyst til at opleve gaming-universet, og samtidig mener halvdelen af dem, at deres børn gamer for meget. Elgiganten, der er sponsor for turneringen og står bag undersøgelsen fra YouGov, opfordrer danske forældre til helt bogstaveligt at komme ind i kampen og opleve, hvor sjovt det er at følge børnenes passion.

Elgiganten og Ønskeskyen giver dig inspiration til årets julegaver17.11.2023 11:37:07 CET | Pressemeddelelse

Ønsker din teenager sig en PS5 eller har du selv sat et par Airpods på din julegaveønskeliste, så er du langt fra den eneste. Faktisk viser data fra Ønskeskyen, at der kommer til at ligge mange hårde pakker under juletræet i år. For når man dykker ned i de mere end 20.000 oprettede ønskelister med Elgiganten produkter, danner der sig et klart billede over de allermest populære julegaveønsker.

Elgiganten støtter indsamling for at hjælpe dem, der hægtes af samfundets digitale fællesskab7.11.2023 12:31:53 CET | Pressemeddelelse

Digitale klasseskel er en realitet i Danmark, hvor adgang til teknologi og elektronik i stigende grad afgør, om man er en del af både det sociale og det samfundsmæssige fællesskab. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for Elgiganten viser, at teknologi bliver anset som stadig dyrere, hvilket gør det svært for fattige familier at følge med udviklingen. Over en tredjedel af danskerne kan ikke købe det, de ønsker, mens en femtedel oplever klasseskel. Knap én ud af 10 har slet ingen adgang til digitale muligheder. Derfor er hjælp til elektronik en del af Dansk Folkehjælps julehjælp til fattige familier. Elgigantens kunder kan fra 1. november give et bidrag til julehjælpen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum