Elgiganten A/S

Gaveideer til konfirmanden

Del
Årets konfirmationer er lige om hjørnet og dertil kommer den uendelige jagt på den helt perfekte gave til konfirmanden. Med en elektronisk gave går man sjældent galt i byen hos de unge, som aldrig går ned på elektronisk udstyr. Elgiganten har samlet en liste med inspiration til gaver, der vil hitte blandt årets konfirmander.

Klassikerne
En ny computer står ofte højt på mange konfirmanders ønskelister – og i år er nok ingen undtagelse. Apples MacBook Air 13 forventes at blive et stort hit i år. Computerens minimanisliske design, kraftfulde ydeevne og lange batteritid gør den attraktiv blandt mange unge, der bruger computeren til alt fra gaming og streaming til opgaveskrivning.

Også Apples AirPods forventes igen i år at blive en populær konfirmationsgave. De forskellige AirPods-modeller gør det muligt at tage sin yndlingsmusik med på farten – uanset om man er til de klassiske modeller, in-ear-høretelefoner eller til de større around-ear høretelefoner.

Ny mobil er et sikkert hit
Særligt Apple-mobilerne plejer at være populære blandt de unge. Apples iPhone-13-serie kommer med et opgraderet kamera og en forbedret batteritid, der gør den meget populær blandt den unge målgruppe, der bruger mobilen til alt fra kamera og kommunikationskanal til spil og streaming. iPhone SE 2022 er et prisvenligt alternativ til iPhone-13 serien, og derfor forventes også denne model at blive et stort hit blandt årets konfirmander.

Smartwatch – manges foretrukne valg
Apples smart Watch er en storfavorit hos de unge, der ikke vil gå ned på udstyr. Den nye Apple Watch Serie 7 er det hidtil mest robuste Apple Watch. Uret kommer med en større og stærkere skærm, der gør brugen lettere. Samtidigt kommer uret med to nye urskiver, der giver mulighed for at designe uret, som man vil.

Smartbelysning til hygge eller gaminghjørnet
Smartbelysning hitter blandt flere aldersgrupper og er derfor en tidløs og sikker gaveidé til konfirmanden. Philips HUE er en kendt klassiker indenfor smartbelysning - og med god grund. For med produkternes mange muligheder, er der ingen grænser for lyseffekterne. Med en Philips HUE Play lysbar og en HDMI sync Box, kan man tage hjemmebiografen eller spillehjørnet til helt nye dimensioner med lys, der synkroniserer indholdet på skærmen. Også Nanoleafs lyspaneler er et stort hit og ses ofte hos youtubere og streamere, der har indrettet værelset i en verden af farver i forskellige former og figurer.

Nøgleord

Kontakter

Ditte Opstrup Andersen
Kommunikationschef
PR & Kommunikation
ditte.opstrup.andersen@giganten.dk
+4527614057

Billeder

Information om Elgiganten A/S

Elgiganten A/S
Elgiganten A/S
Arne Jacobsens Allé 16, 2
2300 København S

http://elgiganten.dk

Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevareprodukter i hjemmeelektronik og hårde hvidevarer. Elgiganten blev etableret i Danmark i 1996 og har i dag over 2.300 medarbejdere fordelt pa 40 varehuse landet over samt en af landets største internetbutikker på Elgiganten.dk.

Elgiganten A/S indgår i Elkjøp Nordic-koncernen, der i regnskabsåret 2020/21 omsatte for 49,8 milliarder norske kroner. Der er i alt 414 varehuse og ca. 11.000 medarbejdere i Norden. Alle nordiske varehuse forsynes fra det over 100.000 kvm store centrallager i Jönköping, Sverige. Elkjøp-koncernen ejes af Currys plc.

Følg pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Elgiganten A/S

Gaming skal også være en forældresport20.11.2023 11:01:26 CET | Pressemeddelelse

Kom ind i kampen mor og far Royal Arena vil være fyldt, når BLAST-turneringen med nogle af verdens bedste gamere starter den 25. november. En stor del af tilskuerne vil være gamerbørn og deres forældre, der sammen oplever begejstringen ved en sport i vækst. Det kræver fokus, træning, samarbejde og god fysik at blive en god gamer. Alligevel viser en ny undersøgelse, at 9 ud af 10 forældre endnu ikke har haft lyst til at opleve gaming-universet, og samtidig mener halvdelen af dem, at deres børn gamer for meget. Elgiganten, der er sponsor for turneringen og står bag undersøgelsen fra YouGov, opfordrer danske forældre til helt bogstaveligt at komme ind i kampen og opleve, hvor sjovt det er at følge børnenes passion.

Elgiganten og Ønskeskyen giver dig inspiration til årets julegaver17.11.2023 11:37:07 CET | Pressemeddelelse

Ønsker din teenager sig en PS5 eller har du selv sat et par Airpods på din julegaveønskeliste, så er du langt fra den eneste. Faktisk viser data fra Ønskeskyen, at der kommer til at ligge mange hårde pakker under juletræet i år. For når man dykker ned i de mere end 20.000 oprettede ønskelister med Elgiganten produkter, danner der sig et klart billede over de allermest populære julegaveønsker.

Elgiganten støtter indsamling for at hjælpe dem, der hægtes af samfundets digitale fællesskab7.11.2023 12:31:53 CET | Pressemeddelelse

Digitale klasseskel er en realitet i Danmark, hvor adgang til teknologi og elektronik i stigende grad afgør, om man er en del af både det sociale og det samfundsmæssige fællesskab. En ny undersøgelse foretaget af YouGov for Elgiganten viser, at teknologi bliver anset som stadig dyrere, hvilket gør det svært for fattige familier at følge med udviklingen. Over en tredjedel af danskerne kan ikke købe det, de ønsker, mens en femtedel oplever klasseskel. Knap én ud af 10 har slet ingen adgang til digitale muligheder. Derfor er hjælp til elektronik en del af Dansk Folkehjælps julehjælp til fattige familier. Elgigantens kunder kan fra 1. november give et bidrag til julehjælpen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum