Nordisk Teaterlaboratorium

Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret præsenterer nyt logo og ny visuel identitet

Del
Nyt logo skal understøtte en fortælling om at NTL er i konstant udvikling, og samtidig baseret på stor respekt for de skuldre, NTL står på.
Logo - Nordisk Teaterlaboratorium
Logo - Nordisk Teaterlaboratorium

N’et, der er formet som en todelt søjle, er en nyfortolkning af det foregående logo, der har været med teatret i næsten 40 år, og som henviser til altings iboende dualitet. I det nye logo har en del af søjlen rykket sig, og noget nyt bliver skabt, mens der stadig er forbindelse mellem fortiden og nutiden.  

NTL har valgt at bibeholde rød, hvid og sort som de primære farver i den visuelle identitet. Farverne har været med igennem mange år, og går igen på teatret, bl.a. i farverne på forestillingssalene og i de to tårne, der kendetegner teatrets arkitektur. Dette skaber en genkendelig og sammenhængende visuel identitet, som forbinder NTL's fortid, nutid og fremtid.
 
"Vi er meget glade for vores nye logo og visuelle identitet, som repræsenterer vores værdier og
vores historie på en moderne og tidssvarende måde. Vi tror på, at det nye logo vil styrke vores identitet og kommunikation med vores publikum og samarbejdspartnere," udtaler NTLs teaterleder, Per Kap Bech Jensen.
 
Det nye logo vil blive implementeret gradvist i løbet af de kommende måneder, og det vil være synligt på alle NTL's platforme, herunder vores hjemmeside, sociale medier og markedsføringsmaterialer.

 

For yderligere information om NTL's nye logo og visuelle identitet, er du velkommen til at kontakte dem direkte.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Logo - Nordisk Teaterlaboratorium
Logo - Nordisk Teaterlaboratorium
Download
Nordisk Teaterlaboratorium. Foto: Amanda Appel
Nordisk Teaterlaboratorium. Foto: Amanda Appel
Download

Information om Nordisk Teaterlaboratorium

Nordisk Teaterlaboratorium
Nordisk Teaterlaboratorium
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.ntl.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum