Aller Media

Aller Media Denmark henter ny kommunikationschef

Del
Blad- og magasinhuset ansætter ny kommunikationschef. Tidligere chefrådgiver og fagchef fra kommunikationsbureauet LEAD Agency, Karen-Sofie Holm Brunse, skal fremover stå i spidsen for Aller Media Denmarks kommunikation.
Karen-Sofie Brunse. Foto: Jesper Sunesen, Aller Foto
Karen-Sofie Brunse. Foto: Jesper Sunesen, Aller Foto

Aller Media Denmark, der til foråret kan fejre 150-års jubilæum, har fundet sin nye kommunikationschef i skikkelse af Karen-Sofie Holm Brunse. Karen-Sofie kommer fra en stilling som chefrådgiver og fagchef hos kommunikationsbureauet LEAD Agency, hvor hun siden 2017 har rådgivet og udviklet kommunikationsløsninger til både nationale og internationale virksomheder og organisationer. Karen-Sofie har desuden været PR-rådgiver hos Have Kommunikation, der særligt er specialiseret inden for kultur- og oplevelseskommunikation.

”Jeg har med stor interesse fulgt Allers udvikling og digitale rejse, der i en tid med nye teknologiske tendenser og krav til mediehusene i den grad har taget den digitale omstilling til sig. Samtidig har de bevaret det skarpe blik for kerneydelsen, der handler om at fortælle historier - altid med fokus på højt kvalitetsindhold, der både kan underholde, sætte dagsordener og starte samtaler. Jeg er utrolig glad for at blive en del af dette spændende hus, og sammen med de mange dygtige folk i Aller, være med til at udvikle og styrke Allers fortælling - internt, såvel som eksternt,” siger Karen-Sofie Holm Brunse.

Karen-Sofie overtager stillingen fra Magnus Hviid, der er vendt tilbage til Spillerforeningen som ny kommunikationsdirektør.

 

Karen-Sofie tiltrådte stillingen den 3. januar, 2023

Kontakter

Billeder

Karen-Sofie Brunse. Foto: Jesper Sunesen, Aller Foto
Karen-Sofie Brunse. Foto: Jesper Sunesen, Aller Foto
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye