Montus Business Academy: Vores Excel kurser forstærker dine kompetencer

Del
Excel er en grundpille i de fleste virksomheder. Du vil uanset din stilling næsten altid støde på brugen af Excel. Bliv stærkere i Excel med et kursus hos Montus Business Academy.

Bedre kendskab til Excel er lig med en bedre arbejdsdag

Udvidede færdigheder i Excel giver dig mulighed for at udføre mere avancerede opgaver i Excel, så du efter at have deltaget på kurset bedre kan integrere Excel i dine arbejdsrutiner. Der arbejdes blandt andet med avancerede analyse- og regnskabsopgaver, ligesom du vil få en masse tips og tricks til effektiv og tidsbesparende brug af Excel. Ydermere vil det hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder i at analysere og visualisere data, som er en værdifuld kompetence i mange brancher. Programmet kan også hjælpe dig med at arbejde mere effektivt og præcist med tal og data, hvilket kan øge din værdi som medarbejder og øge dine karrieremuligheder. Derudover kan det også hjælpe dig med at skabe professionelle og overbevisende præsentationer af data, hvilket kan være nyttigt i mange jobfunktioner. Find det kursus der passer dig bedst her: https://montus.dk/okonomi-kurser/

Konkret om kurset

Kurset vil klæde dig på til at varetage avancerede opgaver i Excel, herunder f.eks. tidsbesparende tricks, visuelle overblik og beskyttelse af data og regneark. Vores kurser udbydes i samarbejde med et specialiseret konsulenthus og henvender sig primært til medarbejdere med grundlæggende kendskab til Excel. Kurset baserer sig på PC-udgaven af Excel og udbydes i København, Aarhus og Odense.

Hvem er vi

Montus Business Academy er et efteruddannelsesinstitut, der videreudvikler og udfordrer medarbejdernes kompetencer og karrieremæssige muligheder. Vi tilbyder kurser i København, Aarhus og Odense.

Vores undervisere er nøje udvalgte og eksperter inden for hvert deres område, ligesom vores lokationer tilbyder kursisterne en 5-stjernet oplevelse. Det afspejles også i vores score på Trustpilot, som ligger på 4,4.

Nøgleord

Billeder

Information om Partnertekst

Partnertekst
Partnertekst
E Christensens Vej 55F
7430 Ikast

https://partnertekst.dk/

Følg pressemeddelelser fra Partnertekst

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Partnertekst

Fra Arvato til Riverty: Fintech-selskab tager nyt navn28.4.2023 09:46:24 CEST | Pressemeddelelse

I en spændende udvikling i oktober 2022 besluttede Arvato Finance at samle alle sine undermærker under ét sammenhængende navn: Riverty. Arvato Financial Solutions, AfterPay, Paigo og Gothia har tidligere opereret som separate enheder, men med Riverty ønsker virksomheden at skabe en mere samlet og klar identitet for sine kunder og styrke sin position i den konkurrenceprægede verden af finansielle tjenester og løsninger.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye