SIXT Danmark A/S

Vi er blevet en pris rigere

Del
I slutningen af det gamle år og lige inden vi kunne skimte 2023, modtog vores CEO Lasse Barsholm og COO Christina Carpens en pris for Operational Excellence på vegne af SIXT Danmark.

Et er, at vi selvfølgelig er meget stolte og lige dele ydmyge over at modtage anerkendelsen, noget andet er, at det er fabelagtigt at vide at vi er på rette vej.

Det handler naturligvis om vores kunder og de tiltag vi sætter i søen for at gøre SIXT-oplevelsen endnu bedre. Vi har blandt andet installeret vores første skadescanner, som gør lejeprocessen endnu mere tryg, og flere er på vej. Vi har også sat yderligere fart på vores Bil til Din Dør-koncept, og vi stopper bestemt ikke her.

Vi glæder os meget til et aktivt og sprudlende 2023, 

Billeder

Information om SIXT Danmark A/S

SIXT Danmark A/S
SIXT Danmark A/S
Kystvejen 42
2770 Kastrup

SIXT er en af verdens ældste og førende biludlejningsvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 1912, har hovedsæde i München og kontorer i 100 lande.

SIXT har været i Danmark siden 2004, er franchisetager under SIXT Group og 100% dansk ejet. Vi er en af Danmarks største biludlejningsvirksomheder med hovedkontor på Kystvejen ved Københavns Lufthavn, og filialer i hele landet.

Ambitionerne er mange og SIXT Danmark har f.eks., som det første biludlejningsselskab herhjemme, installeret en automatisk skadescanner i filialen i København city. Planen er, at alle SIXTs danske filialer får installeret skadescannere over tid.

SIXT Danmark har tre produktuniverser: sixt.dk, mini-lease.dk og sixtbilsalg.dk.

Følg pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SIXT Danmark A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye