Dagrofa ApS

Supermarkedskæden SPAR kører danskerne hjem til jul uden beregning

Del
Supermarkedskæden SPAR sørger for et gratis lift hjem til mere end 800 danskere via 38 busruter, der stopper ved 105 lokale SPAR købmænd i hele Danmark. Det er sjette gang, at SPARs julebus skaber julestemning på vejene med missionen om at gøre en forskel for lokale borgere.

Hvert år valfarter danskerne tværs over landet for at holde juleaften med familien, og rejsepresset kan mærkes på den offentlige transport. SPAR tilbyder et hyggeligt alternativ, som får danskerne sikkert hjem: Over 40 julepyntede busser, som d. 23. december kører 38 ruter rundt i hele landet.

Det kan være omstændigt at tage det offentlige hjem til jul, hvis destinationen ligger uden for de store byer, hvor transportmulighederne er begrænsede. SPARs julebusser gennemfører alle stop, uanset om det er 2 eller 60 passagerer, der skal af.

- Vores årlige julelift handler om at tage ansvar som én af de lokale, og sammen med vores købmænd, gøre noget godt for borgerne. Det er et meget populært tiltag, særligt blandt studerende og familier med få midler. Selvom julebusserne år efter år er fyldt op på størstedelen af ruterne, er der også ruter til tyndtbefolkede byer, hvor kun én eller få passagerer skal af. Vores julebus handler netop om at være til stede lokalt, så selvfølgelig bliver alle, der har tilmeldt sig vores ruter kørt hjem, fortæller kædedirektør for SPAR, Min Købmand og Let-Køb, Esben Keller.

En stor succes siden begyndelsen

SPAR-kædens mantra er at være til stede for lokalsamfundene, og derfra opstod idéen om at give et lift hjem til jul uden beregning.

Siden SPAR satte gang i julehjulene for første gang i 2016, har det været en kæmpe succes, og de mest populære ruter fyldes op i løbet af få dage. Det er der ikke noget at sige til, for ikke alene får passagerne i SPARs julebusser et gratis lift hjem, de får også en tur fyldt med julestemning. Dagen inden afgang bliver busserne nemlig pyntet op til jul, både indvendigt og udvendigt. Ved afrejse får hver passager også en goodie-bag med julegodter udleveret til rejsen.

Bookingen lukkede pr. 5. december, og der er over 800 tilmeldte passagerer. Turen er gratis, og julebusserne kører igennem alle regioner. Pladserne fordeles altid efter først-til-mølle-princippet.

For mere info kontakt:

Senior presse- og kommunikationsrådgiver Jannie Ravn Madsen

Tlf. 72332154

E-mail: presse@dagrofa.dk

Fakta om SPARs julelift:

  • Booking af SPAR julebussen er nu lukket

  • Mere info om ruter, tider mm. kan findes på SPARs hjemmeside: SPAR giver et gratis lift den 23. december 2022

  • Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, hvor man vælger sin rute og får en e-billet, der skal vises frem ved afgang

  • Alle busserne er pyntet op, dog ikke nødvendigvis på samme måde som på billedet

  • Mere end 800 danskere bliver kørt hjem med SPARs julebusser d. 23. december i år

  • SPAR julebussen gav for første gang et gratis lift hjem til danskerne i 2016

  • I 2020 blev turen aflyst pga. corona, så i år er det sjette gang SPAR kører danskerne hjem uden beregning

  • Over 40 busser fragter danskerne hjem til jul via 38 ruter

  • SPAR er en stor supermarkedskæde med mere end 130 butikker i hele Danmark. Butikkerne er drevet af lokale købmænd, der brænder for at styrke deres lokalområde

  • SPAR er en del af Dagrofa, som også har dagligvarekæderne MENY, Min Købmand og Let-Køb, samt Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

SPAR og Ren Natur forsætter det landsdækkende samarbejde om at indsamle affald for at skabe en renere natur i Danmark22.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

For 6. år i træk støtter SPAR op om et renere lokalmiljø i samarbejde med non-profit-projektet Ren Natur, som er drevet af nonprofitorganisationen Hold Danmark Rent. Ren natur blev startet i 2018, og har siden da arrangeret ruter i hele landet, hvor lokalforeninger frivilligt melder sig til en rute i deres kommune. Igen i år kommer over 100 SPAR-købmænd til at være samlingspunkt for de lokale foreninger, der sammen indsamler affald i naturen og samtidig får en økonomisk støtte til klubkassen af SPAR og KFI Erhvervsdrivende Fond, som arbejder for at styrke selvstændige købmænds position i Danmark, ved bl.a. at stille lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene.

Dagrofa Foodservice lancerer for første gang et stort magasin om fødevaregrossistens CSR-indsatser14.5.2024 08:44:14 CEST | Pressemeddelelse

En af landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice – lancerer nu et stort CSR-magasin med titlen ’Sammen tager vi ansvar’. Magasinet indeholder en lang række konkrete eksempler på, hvordan virksomheden arbejder med f.eks. madspildsreduktion, energiforbedringer og kulinarisk uddannelse af kunder i den ansvarlige menu.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye