Nordisk Teaterlaboratorium

Kom og få sjældent indblik i Sydkoreas kunst- og kulturbranche

Del
Repræsentanter fra Asia Culture Center Foundation i Sydkorea besøger for første gang Nordisk Teaterlaboratorium - Odin Teatret i Holstebro.
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou

Hvad er fordelene og udfordringerne, når det kommer til kunstnerisk udveksling og samarbejde mellem kunstnere fra Europa og Asien?

Det og meget mere drøftes på seminaret The Moon We Share – Perspectives on Creation East and West, som finder sted den 7. december fra kl. 15.00 – 19.00 på Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret.  Seminaret byder blandt andet på screening af co-produktionen ”After War”, hvorefter teaterleder Per Kap Bech Jensen, i samtale med PD SeoHyun Park fra Asia Culture Center Foundation og Prof. Dongil Lee m.fl., reflekterer over den kunstneriske proces i forbindelse med udviklingen og realiseringen af forestillingen After War. 

Seminaret er åbent for alle interesserede. Tilmelding til: odin@odinteatret.dk

Teaterleder Per Kap Bech Jensen vil sammen med Asia Culture Center Foundation, CEO Seonok Kim, Head of Team JeongHo Jo, PD SeoHyun Park og Prof. Dongil Lee deltage i tilsvarende arrangement d. 29. - 30. november. i Dongdaemun Design Plaza, Seoul.

PROGRAM | 7. DECEMBER

 15.00           Velkomst

15.05            Åbning af seminaret med special guest

15.15            Refleksion og rammesætning af emnet

15.30            Præsentation af Moon of Asia*: Instruktør Søs Banke, skuepiller Juraj Benko og Petra Banke, samt Prof. Dongil Lee

16.00            Præsentation af Asia Culture Center Foundation

16.15            Q & A

16.45            Pause med snacks

17.00            Screening af forestillingen "After War"

19.00           Opsummering og tak for i dag

*Moon of Asia bygger på et flerårigt samarbejdsprojekt mellem Asia Cultural Center i Gwangju, Eurasian Theatre Institute (begge Sydkorea) og Nordisk Teaterlaboratorium – Odin Teatret.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Download
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Download
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Stills fra "After War". Foto: Keun Ou
Download

Information om Nordisk Teaterlaboratorium

Nordisk Teaterlaboratorium
Nordisk Teaterlaboratorium
Særkærparken 144
7500 Holstebro

http://www.ntl.dk

Følg pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nordisk Teaterlaboratorium

Drømme om fremtiden og festlige refleksioner inde fra teatret12.6.2024 09:00:02 CEST | Pressemeddelelse

Af Teaterleder Per Kap Bech Jensen Hvad er Holstebro Festuge, og hvordan adskiller den sig egentlig fra andre festuger? I det hele taget, hvad er en festuge så overhovedet? Er en festuge en lillebitte sten, der slår smut på et blikstille hav, eller er det en bøje, der trods det bitre vejr holder skansen i et oprørt hav? Det er naturligvis det sidste. Holstebro Festuge er et pejlemærke i et fantastisk kulturhav i Holstebro, i Danmark, hvor stærke strømninger, internationale vinde og lokalforankring udgør kernen i en fortælling om viljen til at stå sammen og skabe.

En teaterhave, en Kabaretfestival, et nedlagt sygehus og 2500 syngende børn6.6.2024 12:05:14 CEST | Pressemeddelelse

Disse er nogle af Nordisk Teaterlaboratoriums ingredienser i den forestående festuge i Holstebro. Festugen starter med en spektakulær åbning, som inkluderer parade og forestilling på det lokale fodboldstadion, med deltagelse af både udenlandske artister, lokale foreninger, musikere, sportsudøvere og ikke mindst Holstebros borgmester H.C Østerby. Men åbningen er kun en af de ca. 100 events som sammenskabes af Nordisk Teaterlaboratorium under dette års festuge.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye