Fonden for Entreprenørskab

Invitation: Mød fremtidens iværksættere til DM i entreprenørskab for elever og studerende

Del
Mere end 13.000 elever fra 6. og 7. klassetrin i hele landet har deltaget i årets Projekt Edison. Tirsdag 15. november bliver Danmarksmesteren i Østdanmark kåret ved Danish Entrepreneurship Festival i Øksnehallen i København. Det sker ved en stor event, der også hylder iværksættere og startsups fra ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Og krydres med DJ, iværksætteroplæg, Camilla Ottesen som vært og meget andet. Medier er meget velkomne.

Hundredevis af fremtidens potentielle iværksættere og innovative medarbejdere stiller op til Danmarks største entreprenørskabsfestival i Øksnehallen. Her pitcher folkeskoleelever og elever fra ungdomsuddannelser og videregående uddannelser deres idéer til, hvordan vi løser fremtidens udfordringer i Danmark.

Der er lagt op til en kæmpe fejring af entreprenørskaben, når Fonden for Entreprenørskab afholder dette års Danish Entrepreneurship Festival i Øksnehallen tirsdag d. 15. november i Øksnehallen på Vesterbro i København.

På dagen kan op til 400.000 kroner blive uddelt og fordelt på otte studenterstartups fra de videregående uddannelser, hvis de overbeviser et skarpt dommerpanel med deres direkte pitch fra scenen.

Samtidig er det finaledag for alle de elever fra 6. og 7. klassetrin, der har deltaget i Projekt Edison i København, Svendborg og på Sjælland, Bornholm, Lolland og Falster. Også de vil skulle pitche foran en stribe dommere, inden den endelige DM vinder i Øst kan kåres om eftermiddagen. Deltagerne er kvalificeret via lokalfinaler i 40 deltagende kommuner.

Dagen er kulminationen på et længere forløb for tusindvis af elever og studerende, som har deltaget i Fonden for Entreprenørskabs forskellige entreprenørskabsprogrammer på tværs af uddannelser. Foran et stort publikum kåres de endelige vindere med de bedste idéer til, hvordan vi løser samfundets udfordringer.

Alle er velkomne til at deltage i fejringen af de gode idéer og entreprenørskaben i Danmark.

Festivalen starter kl. 10 og slutter kl. 16 i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V.

Hele programmet inkl. tid og sted er vedhæftet og kan ses her https://danishentrepreneurshipfestival.ffe-ye.dk/program

En række studenterstartups får mulighed for at opnå et såkaldt mikrolegat på op til 50.000 kroner, der kan være med til at give deres projekt luft under vingerne. Se præsentationen af de pitchende studenterstartups her: https://www.linkedin.com/showcase/mikrolegat/

Tilmelding for pressen til festivalen sker via presse- og kommunikationschef Sigurd Schou Madsen.

Den 30. november vil et tilsvarende event kåre Vestdanmarks vindere af konkurrencerne ved DM i Vestdanmark i Fredericia.

Kontakter

Links

Information om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab
Fonden for Entreprenørskab
Ejlskovsgade 3D
5000 Odense C

https://www.ffefonden.dk

Danish Entrepreneurship Festival er Danmarks største event for innovation og entrepreneurskab og årets hyldest til undervisning, der fremmer innovative tankegange og iværksætteri hos børn og unge.

Formålet er at skabe et rum og en kontakt mellem erhvervslivet og uddannelsessystemet, der giver elever og studerende mulighed for at modtage kvalificeret sparring og rådgivning på et tidligt stadie i deres entreprenørskabsproces. På festivalen vil de unge deltagere præsentere deres idéer for nogle af landets dygtigste erhvervsfolk, som står klar til at give feedback.

Om Fonden for Entreprenørskab

Fonden for Entreprenørskab vil inspirere børn og unge og give dem evnen til at tænke og agere entreprenant og innovativt, så de kan lykkes i en global og omskiftelig verden. Det gør Fonden ved at hjælpe skoler og uddannelser med at fremme entreprenante og innovative evner hos elever og studerende. Fonden fungerer desuden som nationalt videncenter for opsamling, udvikling og udbredelse af viden om entreprenørskabsundervisning på alle niveauer af uddannelsessystemet

 

Følg pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fonden for Entreprenørskab

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye