Aller Media

ALLY vinder to priser ved stor europæisk app-award

Del
Aller Medias app med både podcasts, video og artikler, ALLY, har i dag vundet en People’s Lovie Award i kategorien ”News og Entertainment” indenfor Apps, Mobile & Voice ved den prestigefyldte app-award. Samtidig er ALLY blevet tildelt endnu en pris af juryen.
Foto: PR-foto ALLY, Aller Media
Foto: PR-foto ALLY, Aller Media

ALLY er blevet tildelt en People’s Lovie Award på baggrund af offentlige stemmer, mens Bronze Lovie, som den anden pris hedder, er tildelt af en jury bestående af medlemmer fra The International Academy of Digital Arts & Sciences (IADAS). 

Aller Medias app, der er udviklet i samarbejde med Shape, byder blandt andet på en lang række originale podcastformater som ”Hele Mennesker” med Medina, ”Liv, død og fodbold” med Anders Hagen, True Crime serier, videoformater som ”Mor 3.0” med Christina Sander og rejseprogrammet ”1-5 stjerner” med Jasper Ritz og Emil Thorup, samt en lang række artikler og artikelserier om bl.a. konspirationsteorier, parforhold og økonomi.

Henriette Schondel, Product owner i Aller Media glæder sig over de flotte priser: 

”Hele teamet omkring ALLY gør sig umage hver eneste dag for at ramme og rumme vores brugere uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen eller teknologi. At vinde det uofficielle EM i digitale løsninger er virkelig – ja - umagen værd!”

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: PR-foto ALLY, Aller Media
Foto: PR-foto ALLY, Aller Media
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye