Aller Media

Frederikke Weien Svendsen ny Communications Specialist i Aller Media

Del
Frederikke Weien Svendsen, 26, er pr. 1. september ansat som Communications Specialist i Aller Media, hvor hun fortsætter i en ny fuldtidsstilling efter at have været ansat som studentermedhjælper i halvandet år.
Frederikke Weien Svendsen
Frederikke Weien Svendsen

Frederikke startede i Aller Medias Digital Hub-afdeling tilbage i 2021 og er sidenhen rykket med performanceteamet til Aller Marketing, hvor hun i dag også skal bestride sin nye stilling som Communications Specialist. 

Frederikke er nyudklækket cand.comm i Dansk og Kommunikation fra Københavns Universitet, og hun glæder sig til at tage fat på det nye kapitel i Aller Media: 

”Jeg glæder mig især til at være hundrede procent inde over kommunikationen på tværs af vores forskellige kanaler og at følge opgaverne helt til dørs. Det kan man selvfølgelig ikke altid nå, når man som studentermedhjælper er herinde et par gange om ugen. Så jeg ser virkelig frem til at få rigtigt fingre i fuldtidslivet herinde, og alt hvad det bærer med sig”, fortæller Frederikke Weien Svendsen og tilføjer: 

”Jeg ser det også som en klar fordel, at jeg allerede kender mine kollegaer så godt, at jeg har stor indsigt i alle vores brands og i Aller Medias strategi. Og så selvfølgelig, at jeg ved, hvordan man parkerer i p-huset”.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Frederikke Weien Svendsen
Frederikke Weien Svendsen
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye