Aller Media

Isabella Hindkjær bliver ansv. chefredaktør og står i spidsen for ny digital superredaktion

Del
feminas nuværende chefredaktør Isabella Hindkjær, 31, er pr. 1. oktober tiltrådt som ansvarshavende på femina.dk og skal samtidig stå i spidsen for ny digital superredaktion bestående af elle.dk, viunge.dk og femina.dk. I rollen som Editorial Director skal hun desuden være med til at accelerere den digitale vækst yderligere på tværs af de tre digitale brands.
Isabella Hindkjær
Isabella Hindkjær

Isabella har siden 2020 været chefredaktør på femina, men bliver efter opdelingen af feminas platforme – print og digital – altså ansvarshavende chefredaktør på femina.dk. Som ansvarshavende chefredaktør og Editorial Director skal Isabella bidrage til den positive digitale udvikling i Aller Media samt styrke niche- og volumenpositionen for de digitale brands gennem den nye superredaktion, der altså spænder over både elle.dk, viunge.dk og femina.dk.

”Som ansvarshavende chefredaktør glæder jeg mig til, at vi sammen skal sætte endnu mere fart på udviklingen af femina.dk, ligesom jeg som Editorial Director glæder mig til at få lov til at bringe mine erfaringer i spil på to enestående legacy brands som ELLE og Vi Unge. Det er en stor ære at skulle stå i spidsen for tre af de stærkeste digitale redaktioner i Danmark, og jeg er overbevist om, at vi i fællesskab yderligere vil udbygge vores position som markedsledende aktualitetsmedier til danske kvinder og unge”, siger Isabella Hindkjær.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Isabella Hindkjær
Isabella Hindkjær
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye