Aller Media

Kathrin Hansen ny CRM Manager i Aller Media

Del
Kathrin Hansen, 33, tiltrådte pr. 15. september som CRM Manager i Aller Media, hvor hendes primære rolle bliver at varetage arbejdet med churn prevention og fastholdelse af abonnenter.
Kathrin Hansen
Kathrin Hansen

Kathrin kommer til Aller Media med en del års erfaring indenfor CRM, og har blandt andet haft ansvaret for en af Danmarks største kundeklubber. Kathrin skal i Aller Media være med til at sætte en visionær retning for vores fremtidige abonnementsforretning både strategisk og operationelt.

”Jeg glæder mig til at omsætte visionerne i Aller Media til målsætninger og i særdeleshed til at bidrage med de idéer jeg har. Der er en del lavthængende frugter – så jeg glæder mig bare til at komme i gang”, fortæller Kathrin Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Kathrin Hansen
Kathrin Hansen
Download

Information om Aller Media

Aller Media
Aller Media
Havneholmen 33
1561 København V

http://aller.dk/

Vi er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden. I Danmark har vi en markedsandel på 70% på ugeblade og 43% på magasiner. I alt læser hele 1,8 mio. danskere med hver måned i mindst en af vores titler – og vores stærke digitale universer har mere end 2,1 mio. brugere og over 50 mio. sidevisninger hver eneste måned.

Følg pressemeddelelser fra Aller Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aller Media

Ny undersøgelse: Hver fjerde kvinde overvejer at tage Wegovy25.4.2024 10:42:10 CEST | Pressemeddelelse

Der er en stor kløft mellem, hvordan vi mener, vi bør være, og hvordan vi reelt er. En kløft, der er stigende, og som ses i alt fra krops- og skønhedsideal. Aller Media Denmarks kvindelivs undersøgelse ”Women of the Future” viser, at hver fjerde kvinde ville overveje at tage Wegovy, hvis det var receptfrit. Samtidig mener 27 % af de adspurgte kvinder dog stadig, at kropspositivisme er med til at flytte deres forhold til kroppen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye