Aalborg Stiftstidendes Fond bliver eneejer af Det Nordjyske Mediehus

Del
Som et led i den fortsatte transformation af Det Nordjyske Mediehus har Aalborg Stiftstidendes Fond via aktieselskab Aalborg Stiftstidende indgået en aftale om overtagelse af minoritetsaktionærernes ejerandele i Nordjyske Holding A/S.

Der er tale om overtagelse af ejerandele fra Vendsyssel Tidendes Fond og Aalborg Medieselskab af 2002 ApS, der begge har været en del af ejerkredsen gennem flere år.

Der har altid bestået et godt samarbejde i den hidtidige ejerkreds, men nu er tiden kommet til at sikre en entydig og stringent ejerstruktur, udtaler formand for Aalborg Stiftstidendes Fond, Jørgen Kjær Jacobsen.

”Med overtagelsen sikres et enkelt, agilt og entydigt ejerskab til gavn for den fortsatte udvikling og transformation af Det Nordjyske Mediehus. Aalborg Stiftstidendes Fond er en erhvervsdrivende fond. I den egenskab er det fortsat vores opgave at sikre en langsigtet udvikling af medieaktiviteterne i overensstemmelse med fundatsen samt definere og udøve det aktive ejerskab,” siger Jørgen Kjær Jacobsen.

Han oplyser, at Aalborg Stiftstidendes Fond som et første initiativ vil fastlægge aktiviteter, der kan understøtte den strategiske ambition for Det Nordjyske Mediehus.

De to hidtidige minoritetsaktionærer udtaler, at der er tale om en rettidig overdragelse af ejerandelene til gavn for alle parter.

”Vendsyssels Tidende Fond får nu mulighed for at forfølge egne formål i højere grad. Vi har haft glæde af at være en del af Det Nordjyske Mediehus, og vi ønsker såvel Aalborg Stiftstidendes Fond som alle ledere og dygtige medarbejdere i mediehuset god vind i fremtiden,” siger Vibeke Haaning, formand for Vendsyssel Tidendes Fond.

Aalborg Medieselskab af 2002 ApS, der har flere faglige organisationer og lokale organisationer i sin ejerkreds, oplyser, at der er indgået en fremsynet og attraktiv aftale om overdragelse.

”Det giver medieselskabet og dets ejere mulighed for at overveje nye tiltag for fremtiden, og vi ønsker Det Nordjyske Mediehus held og lykke på den videre færd,” siger Bo Jørgensen, formand for Aalborg Medieselskab af 2002 ApS.

I forlængelse af overtagelsen foretages en gennemgribende justering i koncernstrukturen til en mere enkel struktur.

For yderligere spørgsmål: kontakt Jørgen Kjær Jacobsen, formand for Aalborg Stiftstidendes Fond. Telefon 40 53 11 66.

Information om Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske MediehusFølg pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Nordjyske Mediehus

Det Nordjyske Mediehus A/S skruer op for de kreative ambitioner og tilpasser organisationen1.11.2022 12:05:00 CET | Pressemeddelelse

Det Nordjyske Mediehus har et ønske om at blive en endnu stærkere og mere kreativ samarbejdspartner overfor de nordjyske virksomheder. Det stiller yderligere krav til vores digitale tilbud og vores evne til at kunne rådgive strategisk om budskaber og performance på tværs af såvel nuværende og som kommende platforme. Vi har drevet det grafiske arbejde og erhvervskundesupporten godt gennem en årrække, men med de stigende krav i markedet og den digitale udvikling har det været naturligt at kigge efter en ekstern partner, der kan understøtte os bedst muligt i at indfri vores ambitioner. Det er nu lykkedes. Der er indgået aftale om et strategisk samarbejde med ZUPA ZITE-koncernen, som skal stå for etableringen og den daglige drift af et nyt DNMH Agency. Det nye bureau skal fungere som et stærkt kompetencecenter, der kan tilbyde endnu bedre kundeoplevelser, service og kreative produkter til vores erhvervskunder. ”Vi tror på, at aftalen med ZITE A/S om etableringen af DNMH Agency som et in-ho

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye