
Kost og Ernæringsforbundet får ny hovedbestyrelse
Kampvalget til regionsformandsposten i Region Syddanmark, elevrepræsentantsposten og de fem medlemsrepræsentantsposter i Kost og Ernæringsforbundets hovedbestyrelse er nu afgjort. Valget til hovedbestyrelsen sluttede 15. marts kl. 12, og den nye bestyrelse ser således ud:
- Ghita Parry er genvalgt formand
- Michael Allerup Nielsen er genvalgt som næstformand.
- Jette Nielsen er genvalgt som regionsformand i Region Midtjylland.
- Marian Aagaard er genvalgt som regionsformand i Region Nordjylland
- Marianne Vilsbøll Jacobsen er genvalgt som regionsformand i Region Hovedstaden
- Rikke Kristensen er genvalgt som regionsformand i Region Sjælland
- Jytte Lybech er genvalgt som regionsformand i Region Syddanmark
- Maiken Krøyer Nielsen er nyvalgt som studerenderepræsentant
- Bethany Brown er nyvalgt som elevrepræsentant
- Mette Brogaard Lohse er genvalgt som medlemsrepræsentant
- Brian Glenn Pedersen er nyvalgt som medlemsrepræsentant
- Mette Theil er nyvalgt som medlemsrepræsentant
- Sofie Wendelboe er genvalgt som medlemsrepræsentant
- Trine Klindt er genvalgt som medlemsrepræsentant
- Thilda Gaardlykke er nyvalgt som regionsformand på Færøerne
Suppleanter for medlemsrepræsentanter:
- 1. suppleant: Susanne Bahn Loges
- 2. suppleant: Pernille Liisberg
- 3. suppleant: Gunhild Libach Burup
Suppleant for elevrepræsentant
- 1. suppleant: Natasja Laursen
Formand Ghita Parry glæder sig over, at demokratiet har talt, og der nu er sammensat en ny hovedbestyrelse:
- Det har været et godt valg med mange stærke kandidater, og jeg er stolt over, at så mange er klar til at knokle for forbundet, dets medlemmer og vores mærkesager, siger Ghita Parry og påpeger, at nu venter der en række arbejdsopgaver for den nye hovedbestyrelse:
- Opgaverne er mange, for vi er et fællesskab, der dækker bredt. Vi er først og fremmest et stærkt professionsfællesskabet, hvor vi gør hinanden gode ved at rumme og respektere de forskellige fagligheder og kompetencer. Ellers opnår vi ikke resultater, siger Ghita Parry.
Formanden, næstformanden, studerenderepræsentanten samt fem regionsformænd blev valgt uden modkandidater. Den nye hovedbestyrelse træder i kraft fra dags dato. Stemmeprocenten lyder på 19,7 procent.
Nøgleord
Kontakter
Tenna HjortnæsPressechef
Tlf:41594446tpe@kost.dkInformation om Kost og Ernæringsforbundet
Kost og Ernæringsforbundet er fagforening og interesseorganisation for ca. 8.500 ernæringsprofessionelle, fx ernæringsassistenter, økonomaer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, ledere, kliniske diætister og ernæringsteknologer. De kæmper hver dag for smagfuld og god ernæring og vejledning for hundredtusindvis af mennesker på hospitaler, plejehjem, kantiner, daginstitutioner og mange andre steder.
Følg pressemeddelelser fra Kost og Ernæringsforbundet
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Kost og Ernæringsforbundet
Fælles udspil: En sundere, mere velsmagende og værdig alderdom26.6.2023 08:53:49 CEST | Pressemeddelelse
Mad kan mere end at mætte. Ernæringsrigtige måltider giver færre indlæggelser og genindlæggelser, og det giver færre udgifter til et hårdt presset sundhedsvæsnet. Men mad og måltider er også nydelse, genkendelse, livskvalitet, glæde samt fællesskaber og værn mod ensomhed.
Uligeløn giver mangel på ernæringsassistenter13.6.2023 11:44:23 CEST | Pressemeddelelse
Ernæringsassistenter er blandt de faggrupper, der får udbetalt mindst for deres indsats på offentlige arbejdspladser. Den lave løn kan medvirke til, at der ikke er hænder nok til at lave mad til sårbare borgere i fremtiden.
Der er brug for at rekruttere mange faggrupper14.12.2022 15:18:03 CET | Pressemeddelelse
Kost og Ernæringsforbundet deler SVM-regeringens opfattelse af, at løn og arbejdsvilkår har betydning for mulighederne for at fastholde og rekruttere den rette faglærte arbejdskraft.
Fagforbund: Køkkenpris bør få politikere i tænkeboks28.9.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse
Kost og Ernæringsforbundet samt FOA håber, at Køkkenprisen 2022 kan få politikere til at genoverveje planer for madproduktion på Nyt Hospital Nordsjælland
Forslag: Indfør obligatorisk skolemad20.6.2022 10:05:34 CEST | Pressemeddelelse
Kost og Ernæringsforbundet, Diabetesforeningen, Børns Vilkår og Landbrug & Fødevarer vil indføre obligatoriske madordninger i den danske folkeskole.