DM i skak 2021: Finalen er i gang!

Del
DM i skak 2021 er i gang og den står mellem to danske stormestre: Sune Berg Hansen og Allan Stig Rasmussen.

Kl 12 søndag den 24 oktober tørner de to stormestre sammen i den sidste kamp af Danmarksmesterskabet. Sune Berg Hansen har 6 point inden sidste kamp og Allan Stig Rasmussen har 6½ point.

Sune Berg Hansen er dermed tvunget til at levere en sejr, da en remis (uafgjort) vil betyde at Allan Stig Rasmussen stadig er et halv point foran Sune. Allan Stig Rasmussen er hvid og Sune Berg Hansen er sort. 

Allan Stig Rasmussen er favorit, men Sune Berg Hansen er en erfaren herre med 7 Danmarksmesterskaber i rygsækken, og han har ikke tænkt sig blot at give mesterskabet væk som han pointerede i går efter det stod klart at han var i finalen:

"Not every day You have the chance to become Danish Champion (especially at the age of 50) - But I do tomorrow (Sunday). I am black against Allan Stig and have to win, so it won't be easy - But I am sure as hell going to try!!"

Du kan se Sune Berg Hansens reaktion på sidste runde der førte til finalen her:

For at se dette indhold fra www.youtube.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Følgende steder kan du følge med i DM i Skak finalen anno 2021:

http://skak-dm.dk/ (tabeller og links)

https://www.youtube.com/channel/UCxQnqfegJMhTznPAeHa0Tiw (GM Talks - Sune Berg Hansens skak-kanal hvor han har recaps fra samtlige runder i DM i Skak)

https://www.twitch.tv/danskskakunion Dansk Skakunions live dækning af finalen

Kontakter

Du kan få fat på Sune Berg Hansen efter kampen på følgende info:
Tlf: 53 70 50 60
Email: sune@kh-online.dk

Billeder

Information om MX Press

MX Press
Marielundvej 46
2730 Herlev

https://mxpress.dk/

MX Press er et mindre nyhedsmedie fra mediehuset KH MEDIA.

Følg pressemeddelelser fra MX Press

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MX Press

Virksomheder bør ændre deres sociale medier strategier for kommende kulturelle begivenheder23.5.2023 13:37:36 CEST | Pressemeddelelse

I dag er sociale medier en vigtig del af markedsføringen for de fleste virksomheder. Den stadigt voksende popularitet af sociale medier gør det nødvendigt for virksomheder at have en tilstedeværelse på de sociale platforme for at nå ud til et bredere publikum - sociale medier er alfa og omega når virksomheder skal ses. Sociale medier eller populært kaldet SoMe er uundgåeligt, og der findes efterhånden kun få mennesker, der ikke har en eller anden form for social medie profil. Bør virksomhederne derfor tilpasse deres sociale medier strategier i forhold til kommende kulturelle begivenheder for at vise deres aktualitet? Denne pressemeddelelse vil undersøge spørgsmålet nærmere.

Ure bliver i højere grad investeringsobjekter29.6.2022 07:42:15 CEST | Pressemeddelelse

Det er langt fra alles kop te at investere i aktier. Ved aktiehandel er der som oftest en høj risiko forbundet med at handle aktier. At have sine penge i banken er heller ikke en god idé, da penge i banken bliver opslugt af inflation. Med andre ord bliver dine penge mindre og mindre værd ved at stå i banken. Der er heldigvis alternativer til investering i aktier, så dine penge kan vokse sig større med en lav risiko.

LejBoliger.dk ændrer strategi og bliver til BoligZonen.dk14.2.2022 13:18:05 CET | Pressemeddelelse

BoligZonen er et gammelt navn, som tidligere har været ejet og drevet af Berlingske Media, som et af de største boligsites i Danmark. Nu skal det opnå nye højder med en konstellation inden for lejeboliger, funktioner og viden herom. Navneændringen har været noget tid undervejs. Vi har hele tiden vist at navnet BoligZonen ville favne præcis den strategi og genkendelighed vi ønsker for vores boligportal i Danmark og som symboliserer den rejse vi er på.

Smykker til mænd er mere populære end nogensinde28.10.2021 10:12:09 CEST | Pressemeddelelse

Danske mænd går ikke kun op i deres tøj og hår. De går også op i deres smykker. Den store interesse for at købe og kombinere de helt rette smykker fra mændenes side kan mærkes hos Marjoe, der netop sælger herresmykker. Her mærkes der en støt stigende efterspørgsel på alt fra armbånd og halskæder til ringe og øresmykker. Interessen mærkes ikke blot fra de unge mænd, men også fra de mere modne mænd, der har fået øjnene op for, at smykker kan bruges til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye