DS Smith

DS Smith vinder for andet år i træk en WorldStar

Del
DS Smith Danmark vinder for andet år i træk en WorldStar Packaging Award. Prisen tildeles DS Smiths innovative og brugeroptimerede emballageløsning til dørgreb udviklet i samarbejde med danske Carl Ras.

Emballagebranchens svar på en Oscar er netop blevet kåret, og DS Smith Danmark modtager den internationale pris for deres nye og innovative emballageløsning til dørgreb udviklet i samarbejde med Carl Ras. 

Den nye emballageløsning er et miljøvenligt alternativ til Carl Ras’ eksisterende emballering, der reducerer mængden af plastik med mere end 90%, optimerer håndværkernes arbejdsgange og reducerer antallet af defekte dørgreb markant.

”WorldStar Packaging Award prisen er i høj grad et kvalitetsstempel af vores arbejde, og anerkendelsen understøtter vores stærke position inden for innovativ emballage og produktdesign. Løsningen til Carl Ras er et enkelt emballagedesign, der har en positiv effekt på miljøet, og som vi er klar til at implementere i flere produktsammenhænge,” fortæller Flemming Larsen, Development Manager hos DS Smith Danmark.  

Udviklingen af den innovative emballageløsning havde sit udgangspunkt i en undren hos en ung tømrerlærling, der på byggepladsen satte spørgsmålstegn ved den eksisterende, uhensigtsmæssige løsning. Lærlingens undren satte gang i et udviklingsprojekt hos Carl Ras og DS Smith, der gik sammen om at optimere emballageløsningen.

Flere prisvindende emballager i bagagen

WorldStar priserne uddeles til virksomheder, der formår at udvikle emballageløsninger af særlig høj kvalitet, og som samtidig adresserer de udfordringer, vi står over for som verdenssamfund: herunderklimaudfordringer.

Sidste år vandt DS Smith en WorldStar Packaging Award for deres innovative og bæredygtige emballageløsning til transport af kølevarer. Løsningen var udviklet i samarbejde med danske Arla Unika til transportering af deres kvalitetsoste.

Nøgleord

Kontakter

Marianne Keinicke Hansen
Marketing and Communications Manager, DS Smith Danmark
Marianne.keinicke.hansen@dssmith.com
M: +45 72 14 98 98


DS Smiths danske PR-bureau Mindshare
Andreas Skafte Hedensten, Communications Partner, PR & Communications
andreas.hedensten@mindshareworld.com
M: +45 28 92 64 94

Vedhæftede filer

Information om DS Smith

DS Smith
DS Smith
Åstrupvej 30
8500 Grenaa

72 14 91 00https://www.dssmith.com/da/packaging

DS Smith er en førende leverandør af bølgepapemballage og POS- og displayløsninger over hele verden, understøttet af genanvendelse og papirfremstilling. DS Smith har hovedkontor i London og er repræsenteret på FTSE 100 og fokuserer på at skabe innovative bæredygtige emballageløsninger i 34 lande, der beskæftiger omkring 30.000 mennesker. Ved hjælp af den kombinerede ekspertise i sine afdelinger - herunder emballering, genbrug og papirfremstilling - samarbejder DS Smith med kunder for at levere løsninger, der reducerer kompleksiteten og leverer resultater i hele forsyningskæden. DS Smiths historie kan spores tilbage til 1940'erne, hvor DS Smith blev stiftet af Smith-familien. DS Smith Packaging Denmark har ca. 650 medarbejdere og hovedkontor i Grenaa.

Følg pressemeddelelser fra DS Smith

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DS Smith

Bekvemmelighedskøb øger risikoen for beskadigede leverancer på Black Friday24.11.2022 16:16:40 CET | Pressemeddelelse

En ny europæisk undersøgelse fra DS Smith viser, at inflationen medfører, at halvdelen af europæerne forventer at gå mindre ud i juletiden. En ny trend med bekvemmelighedskøb er opstået, hvor flere planlægger at købe mere skrøbelige boligartikler som stearinlys, vin og glas online. Mere end en tredjedel af onlineshoppere har modtaget skrøbelige varer, der er beskadiget.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye