dnp Visiosign

Universitetet i Glasgow installerer 30 Supernova-displays: Infinity, Blade og UST

Del
Projektet er blandt kandidaterne til at vinde den prestigefyldte pris som årets AV Awards Education Project. Opgaven har ikke kun været at skabe et kreativt miljø, som giver den fremmeste undervisning og de bedste læringsoplevelser, men også at skabe rammerne for exceptionelle oplevelser til planlagte internationale konferencer og arrangementer.

Udfordringen

Projektet indebar forskellige AV-udfordringer, i særdeleshed med at levere indhold til visse seer-placeringer. Dette krævede sekvenser af CAD-design og anvendelse af AVIXA’s AV-standarder ved brug af vores avancerede parametriske 3D CAD-modelleringsværktøjer og optiske beregnere.

Ud over det sædvanlige

Holdet bag projektet stod over for svære udfordringer i forhold til de to store, sammenhængende rum: Det er et tilstødende auditorium, som både skal bruges som ét rum for sig og som opdelt i to rum med en udtrækkelig skillevæg. Disse rum er komplekse på grund af deres form og siddepladser, som inkluderer de studerendes mulighed for at samarbejde med dem på rækken bagved. I den iterative samarbejdsproces blev der justeret og finpudset på planer, som er baseret på AVIXA’s DISCAS-standard – både i forhold til billedstørrelse og vinkler for seeren. Det førte til et komplekst design af adskillige displays.

Databaseret beslutning  

Vi har skabt display-specifikationer baseret på skærmenes ydeevne for at sikre, at skærmene stemmer overens i forhold til at levere ud over de krævede standarder. Skærmene i centrum af hovedauditoriet er to gigantiske 6,2 meter brede 4K UHD displays. Den oprindelige antagelse var, at der ville være brug for dvLED-displays. Men ved at bruge AVIXA PISCR-standarden blev det beregnet, at de bedst egnede displays ville være ALR (ambient light rejecting) projektorskærme, nærmere bestemt dnp’s Supernova 08-85 material.

Det rigtige valg

Ved at bruge projektorer frem for dvLED vil der i løbet af installationens levetid blive sparet på både strøm og varmestyring. Projektorskærmene kan bruges igen og igen i takt med, at projektorerne bliver opgraderet i de kommende årtier. Det farlige affald, som bortskaffelse af udtjente dvLED-displays kan medføre, undgås også. Disse rum giver ikke kun en visuelt betagende oplevelse, de er også designet og indsat på en dobbeltteknologisk måde, som kombinerer ny AV- over IP-teknologi med en standard og afprøvet XTP backbone. Kundefeedback: ”Vi var glade for at bruge Visual Displays’ ekspertise til at planlægge, levere, installere og afslutte projektet med en bygning fyldt med dnp-projektorskærme, som klienten er glad for – samt glade for holdets vejledning gennem alle faser i projektet”. Kinly, Storbritannien.

 

 

Fakta:

 

-          Kunde: James McCune Smith Learning Hub på Glasgow Universitet.

-          Installatør: Visual Displays og dnp Kinly.

-          Skærm: 6 x Supernova Infinity 16:9, 16 Supernova Blade 120”, 8 x Complete Laser Display (Supernova UST)

 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om dnp Visiosign

dnp Visiosign
dnp Visiosign
Skruegangen 2
2690 Karlslunde

+45 39 63 39 06http://www.visiosign.dk

Igennem 20 år har vi været first-mover inden for digitale skærmbaserede løsninger til intern kommunikation, vejvisning, lokale- & møderumsskærme, digitale receptioner og visuelle digitale løsninger. dnp Visiosign er en dansk IT- og konsulentvirksomhed, som er specialiseret i at levere skærmbaserede løsninger til moderne digitale bygninger. dnp Visiosign er en del af dnp denmark, der er verdens førende leverandør af høj-kvalitets optiske projektionsskærme. dnp denmark er en del af den japanske koncern Dai Nippon Printing Co Ltd.

Følg pressemeddelelser fra dnp Visiosign

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra dnp Visiosign

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye