Xee

Prisvindende Xee-komedie vender tilbage i fjerde sæson

Del
Torsdag den 9. september er der sæsonpremiere på fjerde sæson af Xee’s prisbelønnede serie ’Sunday’, instrueret af Jesper Rofelt. Melvin Kakooza indtager som altid rollen som kenyanske Sunday, mens komiker Lars Hjortshøj vender tilbage som den udspekulerede sportsdirektør, Bjarne Skoubo.
Foto: Martin Dam Kristensen
Foto: Martin Dam Kristensen

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave den 9. september kl. 21.30, så har vi et godt bud. Her ruller fjerde sæson af Xees mest sete og streamede tv-serie Sunday, der tilbage i maj vandt en Zulu Award for bedste danske tv-serie, nemlig igen over skærmen. Det ser Melvin Kakooza utrolig meget frem til.

”Det hele startede med nogle idéer, der tog afsæt i mine egne erfaringer og komiske oplevelser med at komme til Fredericia fra Uganda som lille. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det skulle ende med at blive en så succesfuld tv-serie, at vi nu er klar med en fjerde sæson. Det har været et kæmpe eventyr, som jeg er super stolt over. Og jeg glæder mig helt vildt til at høre, hvad seerne synes om den nye sæson,” fortæller Melvin Kakooza.

Også Lars Hjorthøj glæder sig til at sparke den nye sæson i gang, når han vender tilbage til fodboldklubben med en snu plan som sportsdirektøren Bjarne Skoubo.

”Bjarne Skoubo er en af mine absolutte yndlingsroller. Som altid har han skumle planer, men viser også nye og mere følsomme sider af sin personlighed,” fortæller Lars Hjortshøj.

Instruktørstolen indtages igen af Jesper Rofelt, og han håber, at danskerne vil tage godt imod den nye sæson.

”Det har været en kæmpe fornøjelse at skrive og instruere sæsonen, og jeg håber, folk kommer til at nyde den lige så meget, som vi har gjort, da vi lavede den.”

Se trailer til sæson fire af Sunday her.

I seriens fjerde sæson er FC Fredericia igen i fuld gang med fodboldsæsonen, da Bjarne vender tilbage til klubben med hemmelige planer. Denne gang er det dog ikke fodbolden, der har Sundays fokus. Sunday har nemlig ikke opgivet at vinde Marias hjerte. Og nu er han sikker på at have fundet vejen - Sunday vil være dansk! Det viser sig dog hurtigt at være en sværere opgave, end han havde regnet med. Samtidig kommer Frederiks drøm om Superligaen nærmere, da han bliver tilbudt et job i en superligaklub i København. Men kan Frederik virkelig sige farvel til Fredericia og Sunday?

Hvis du endnu ikke har set de første tre sæsoner af Sunday eller blot vil gense dine favoritøjeblikke, så kan du streame de tidligere sæsoner af Sunday på Xee allerede nu.

De bærende roller spilles af Melvin Kakooza (Sunday), Lars Hjortshøj (Bjarne Skoubo), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Nadia Kvist (Maria), Anders Brink Madsen (Frederik), Per Teglhus (Jørgen), Thue Ersted Rasmussen (Jonas) og Kurt Dreyer (Bent Åge).

  • Sunday har tidligere vundet årets tv-pris for ’Bedste satire/comedy’ og vandt i år en Zulu Award for ’Bedste danske tv-serie’
  • Sæson fire har premiere på Xee den 9. september 2021, hvor den både kan ses på tv og streames
  • De tre første sæsoner, med hver 8 afsnit, samt en julespecial i to dele, kan ses på Xee Medvirkende i fjerde sæson: Melvin Kakooza, Lars Hjortshøj, Birthe Neumann, Thue Ersted Rasmussen, Anders Brink Madsen, Nadia Kvist, Kurt Dreyer, Mick Øgendahl, Per Teglhus, Marco Ilsø, Josefine Tvermoes, Rikke Bilde og Judith Rothenborg
  • Thue Ersted Rasmussen er foruden rollen som Jonas også at finde i den nye Fast & Furious 9, mens Marco Ilsø, som har gjort sig internationalt i HBO-serien Vikings, er med som FC Fredericias nye unge fodboldstjerne
  • Serien er skrevet af Søren Felbo og Jesper Rofelt, og den er produceret af Drive Studios med producer Tanja Paik ved roret

Kontakter

Billeder

Foto: Martin Dam Kristensen
Foto: Martin Dam Kristensen
Download
Foto: Per Arnesen
Foto: Per Arnesen
Download
Foto: Martin Dam Kristensen
Foto: Martin Dam Kristensen
Download
Foto: Carsten Andersen
Foto: Carsten Andersen
Download
Foto: Per Arnesen
Foto: Per Arnesen
Download
Foto: Per Arnesen
Foto: Per Arnesen
Download
Foto: Per Arnesen
Foto: Per Arnesen
Download
Foto: Per Arnesen
Foto: Per Arnesen
Download
Foto: Martin Dam Kristensen
Foto: Martin Dam Kristensen
Download

Information om Xee

Xee
Xee
Teglholmsgade 1
0900 København C

Følg pressemeddelelser fra Xee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xee

Information om nyheder ang. YouSee Originals5.1.2022 11:10:50 CET | Aktuelt

Kære abonnent Vi skriver til dig, da pressemeddelelser angående nye YouSee Originals fremover vil blive udsendt via YouSee’s presserum. Ønsker du fortsat at modtage nyheder om originale serier fra YouSee som fx den kommende anden sæson af ’2 Døgn’, bedes du derfor abonnere på YouSee’s presserum. Det kan du gøre via dette link: https://via.ritzau.dk/nyhedsrum?publisherId=12423499&subscribe= Ændringerne træder i kraft på mandag d. 10/1-2022. Tidligere pressemeddelelser fra Xee vil fremover kunne findes i YouSee’s presserum. Har du spørgsmål, kan du kontakte presseansvarlig Emil Lohse på emlo@nuuday.dk eller +45 2483 7993. Med ønsket om et godt samarbejde, YouSee Originals

YouSee skyder julen i gang med rå julespecial på actionserien ’2 Døgn’18.11.2021 08:09:00 CET | Pressemeddelelse

Mafiabosser og lejemordere er ikke det første, man tænker på, når nogen siger ”jul”. Det laver YouSee nu om på med den nye YouSee Original ’2 Døgn: Et juleeventyr’, der følger fætrene Otto og Christians færden i det kriminelle miljø på juleaftensdag. Med referencer til Kill Bill og Fight Club og et urbant julenummer af Carl Knast, ønsker YouSee at give deres bud på en anderledes julefortælling.

Stærkt cast og nyfortolkning af Ulige Numres ’Frit land’ i Xee’s forløber til actionserien ’2 Døgn’12.10.2021 07:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu starter optagelserne til den nye YouSee Original ’2 Døgn: Frit land’ med blandt andet Sebastian Bull, Gustav Giese, Alba August og Christopher Læssø på rollelisten. Miniserien foregår tre år før sæson 1 og følger karakteren Nicki Nørrebro og hans rejse mod at bevæge sig op i hierarkiet i den lokale bande på den københavnske Vestegn. Titlen er inspireret af sangen ’Frit land’ af Ulige Numre, der i serien optræder i en nyfortolkning mellem Carl Emil Petersen og Anders Trentemøller.

’Fantomforhold’: Se den hjertevarme tragikomedie om kærestesorger på Xee fra den 1. november7.10.2021 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Med humor og hjertevarme dykker den nye Xee-serie ’Fantomforhold’ ned i den svære hjertesorgs mange afkroge. Blandt de medvirkende er nye talenter som Anna Bruus og Anna Juul samt veletablerede skuespillere som Ann Eleonora Jørgensen, Kirsten Lehfeldt og Peter Plaugborg. Lydmor har lavet et originalt soundtrack til serien, som får premiere på Xee den 1. november.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye