Gefion Group A/S

Gefion Group indgår sin største ejendomshandel

Del
Gefion Group har netop solgt hele sit udviklingsprojekt på Engvej, hvor der opføres op mod 653 ungdoms- og studieboliger samt erhverv beliggende på Engvej 155 tæt på Femøren metrostation. Det er Gefion Groups indtil videre største ejendomshandel. Køber er et selskab etableret af Pareto Securities, som ejes 100% af det svenske børsnoterede ejendomsselskab Studentbostäder i Sverige AB, som overtager boligerne i takt med at projektet færdigbygges. De første boliger afleveres i august 2021.
Engvej 155 har en unik beliggenhed lige ved Femøren metrostation og med udsigt til Amager Strandpark.
Engvej 155 har en unik beliggenhed lige ved Femøren metrostation og med udsigt til Amager Strandpark.

”Vi er rigtig glade for at sælge projektet til Studentbostäder i Sverige AB. De er meget erfarne inden for studieboliger, hvilket blåstempler vores efterhånden store erfaring med at udvikle og opføre denne type boliger. Projektet har været helt fantastisk spændende at arbejde med og har undervejs ændret karakter flere gange, senest er der f.eks. opnået en dispensation som giver mulighed for at omdanne en del af ejendommen fra hotel til studieboliger, ” siger Thomas W. Færch, CEO, Gefion Group.

De mange boliger og erhverv er ved at blive opført i et tidligere kontorkompleks klods op ad Femøren metrostation. Der er tale om 4 ejendomme, som bliver forbundet af en tværgående konstruktion med udsigt over Kastrup Fort og Øresund. Projektet indeholder forventeligt ca. 653 boliger, supermarked, fitnesscenter, en privat børnehave og café.

”København er en attraktiv by for studerende, hvor der ligesom i Sverige er en stor mangel på studieboliger. Gefions projekt er bygget i henhold til vores nye koncept, hvor studieboliger er mere end bare et hjem. Gefion har formået at give studerende adgang til en unik studiebolig med velplanlagte fællesarealer til socialt samvær bl.a. på tagterrasser, og med fitnesscenter, café og supermarked i selve ejendommen. Dette er en af ​​de bedste placeringer i København, som bidrager til en livskvalitet ud over det sædvanlige.", kommenterer Rebecka Eidenert, VD Studentbostäder i Sverige AB.

Af de 653 ungdoms- og studieboliger er de 206 boliger udlejet til Housing Foundation Copenhagen-fond på en 10-årige lejeaftale, mens 75 boliger er solgt til Boligforeningen AAB. De resterende 372 boliger udlejer Gefion Group selv. De første ungdoms- og studieboliger kommer til udlejning i april 2021 med indflytning allerede til august 2021.

Fakta om projektet Engvej:

Projektsum i alt: Ca. 1,25 mia. kr.

Areal i alt: Ca. 23.000 m2

Antal boliger: Ca. 653 private og almene ungdoms- og studieboliger

Erhverv: Supermarked (Netto), fitnesscenter, privat børnehave og café

Totalentreprenør: bgb a/s

Arkitekt: AI Arkitekter

Status:

1. etape forventes overdraget til køber i august 2021.

2. etape forventes overdraget til køber i april 2022.

Gefion Group er i processen blevet rådgivet af advokaterne Jakob Schou Midtgaard og Maria Boisen Schmidt fra Accura.

Studentbostäder i Sverige AB er i processen blevet rådgivet af Pareto Securities, Bech-Bruun, Plesner og Grant Thornton.

Nøgleord

Kontakter

Thomas Færch
CEO
twf@gefiongroup.com
20201941

Billeder

Engvej 155 har en unik beliggenhed lige ved Femøren metrostation og med udsigt til Amager Strandpark.
Engvej 155 har en unik beliggenhed lige ved Femøren metrostation og med udsigt til Amager Strandpark.
Download

Information om Gefion Group A/S

Gefion Group A/S
Gefion Group A/S
Østergade 1, 1. sal
1100 København K

+45 70 23 20 20http://www.gefiongroup.com

Gefion Group er specialiseret i udvikling af boligejendomme i Storkøbenhavn. Ved hjælp af vores store netværk og samarbejdspartnere finder vi unikke ejendomme og byggegrunde, som vi projektudvikler og sælger, enten selvstændigt eller sammen med investorer.

Følg pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Gefion Group A/S

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye