YouSee

Erfaren mediechef får hovedrollen, når ny tv- og streamingkanal går i luften

Del
Til januar får 1,2 mio. danske husstande en ny tv- og streamingkanal, som erfaren kanalchef får det øverste ansvar for. Navnet på kanalen bliver Xee.

Danmarks nye tv-kanal får navnet ’Xee’ og bliver samlingspunktet for både YouSee’s anmelderroste og egenproducerede danske programmer og nye, populære amerikanske serier fra FOX - et af verdens største underholdningsselskaber. Ud over navnet har den nye kanal nu også fået en erfaren kvinde i front, idet Pil Gundelach Brandstrup tiltræder som kanalchef.

”Xee er en kombination af X i FOX og ee i YouSee og repræsenterer dermed vores unikke partnerskab, som jeg ser som kanalens helt store styrke. Ved at kombinere det særlige danske indhold fra YouSee med prisvindende amerikanske serier fra Fox kan vi sammensætte en unik kanal til alle vores tv-kunder. Xee skal udtales ’see’, som i at se, og vi håber naturligvis, at den nye tv- og streamingkanal netop kan få vores kunder til at se med – både på tv og via streaming,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

44-årige Pil Gundelach Brandstrup kommer senest fra en rolle som kanalchef i Danmarks Radio, hvor hun de sidste fem år har haft ansvaret for DR1 og en del af årene også DR3, DR Ramasjang og DR Ultra.

”Pil Gundelach Brandstrup og Xee er et perfekt match. Pils erfaring taler for sig selv, og hun har den helt rette profil til at opbygge et helt nyt brand. Hun er en vellidt leder med en veludviklet sans for den gode historie, hun har kommerciel forståelse, og så kan hun sit tv-håndværk til fingerspidserne,” siger Hans van Rijn, General Manager, Fox Networks Group.

Glæder sig til ny rolle
Før DR var Pil Gundelach Brandstrup programdirektør i Norge for kanalerne TV2, Zebra og Bliss og har også været programdirektør for TV3-kanalerne i Danmark, og den nye kanalchef glæder sig til sin nye rolle.

”Vi står midt i en brydningstid på mediemarkedet, og det er utroligt spændende at skulle stå i spidsen for en så banebrydende og unik konstellation i dansk tv. YouSee og Fox er vigtige spillere i morgendagens medieunivers, og jeg glæder jeg mig helt enormt til at skulle udvikle en kanalprofil, hvor både tv-kanalen og streaminguniverset får den helt rette kombination af unikt, lokalt produceret indhold fra YouSee og spændende amerikanske serier fra Fox."

Pil Gundelach Brandstrup starter hos Xee i februar 2019 og får sammen med chefredaktør Linda Etgar, der har en baggrund hos BBC og nu er ansvarlig for det danskproducerede indhold, en hovedrolle i det team, der skal drive tv-og streamingkanalen fremadrettet.

Udover Head of Channel for Xee tiltræder Pil Gundelach Brandstrup også i rollen som Head of Development for Fox Networks Group i Norden.

Xee vil være tilgængelig for alle YouSee’s tv-kunder som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks.  

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Om YouSee
YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Læs mere om YouSee på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

Se her, hvordan du får adgang til alle sommerens store sportsoplevelser: Wozniacki og Rune skyder massiv tv-sportssommer i gang11.6.2024 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

YouSees TV-pakkekunder kan kvit og frit se med, når Caroline Wozniacki og Holger Rune i dag på Kanal 5 skyder en fantastisk sportssommer i gang. Med otte nye kanaler fra Warner Bros. Discovery tilgængelige fra i dag har kunder hos YouSee mulighed for at opleve alle sommerens store sportsbegivenheder: EM, Wimbledon, Tour de France, Superliga, OL mm. Og interessen for at Danmarks bredeste underholdningsunivers nu bliver endnu større er overvældende.

Flere kanaler og mere indhold på vej til YouSee-kunder: YouSee og Warner Bros. Discovery udvider samarbejdet21.5.2024 11:31:53 CEST | Pressemeddelelse

YouSee og Warner Bros. Discovery udvider nu sit samarbejde til også at inkludere den spritnye tjeneste Max samt otte af Warner Bros. Discoverys lineære kanaler. Det betyder, at YouSees tv- og streaming-kunder får glæde af endnu flere store oplevelser og mere fantastisk indhold. Samtidig vil indhold fra Warner Bros. Discovery opnå endnu større rækkevidde i Danmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye