Huawei

13 milliarder kroner: Huawei investerer mere i 5G end alle konkurrenter tilsammen

Del

På en pressekonference tidligere i dag offentliggjorde Huawei en hvidbog, som for første gang giver et samlet overblik over firmaets investeringer i forskning/udvikling og intellektuelle rettigheder (IPR).

Bag offentliggørelsen stod Huaweis chefjurist, Dr. Song Liuping, som satte ord på en række tal fra virksomheden:

  • I 2018 brugte Huawei mere end 13 mia. kroner udelukkende på 5G.
  • Beløbet overstiger den samlede investering i 5G fra alle større konkurrenter i USA og Europa tilsammen.            
  • Huawei bruger hvert år 10-15 % af omsætningen til forskning og udvikling.
  • Firmaet har siden 2009 investeret mere end 480 milliarder i forskning og udvikling. 
  • I løbet af de sidste 30 år har Huawei betalt mere end 40 milliarder kroner til andre selskaber for at kunne benytte sig af deres patenter.
  • På verdensplan står Huawei selv bag mere end 80.000 patenter. 10.000 af dem er amerikanske patenter.
  • Huawei indsender hvert år mere end 6.000 bidrag til organisationerne bag de internationale standarder (ETSI, ITU, IEEE, CCSA m.fl.) og bidrager til en række open source-fællesskaber.

Dr. Song Liupings tale fra pressekonferencen: https://www.huawei.com/en/press-events/news/2019/speeches/dr-songliuping-statement-june27


Hvidbogen i sin helhed: https://www-file.huawei.com/-/media/CORPORATE/PDF/white%20paper/2019/Huawei_White_Paper_on_Innovation_and_Intellectual_Property.pdf

Links

Information om Huawei

Huawei
Støberigade 14
2450 København SV

Følg pressemeddelelser fra Huawei

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Huawei

IT-talenter henter ny viden i Kina – Ulla Tørnæs sender de studerende afsted25.10.2019 07:00:00 CESTPressemeddelelse

”Jeg håber, I vender tilbage med ny viden om de løsninger, vi som samfund har brug for i fremtiden”. Med de ord ønskede Ulla Tørnæs tidligere på ugen danske IT-studerende rigtig god rejse til Kina. De studerende fra Aalborg Universitet (AAU) besøgte forsknings- og uddannelsesordfører for Venstre, Ulla Tørnæs, på Christiansborg, inden de fredag rejser mod Huaweis hovedkvarter i kinesiske Shenzhen. Turen er en del af Seeds For The Future-samarbejdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum