Mere effektive arbejdsgange har givet overskud til udvikling
Malene Tonnung er en erfaren redaktør på både magasinet Naturli og det tilhørende website. Hun arbejder på at lancere en blog, Naturli-tv, bedre udnyttelse af de interaktive muligheder på nettet samt selvfølgelig de løbende udgivelser af magasinet.
- Vi udkommer 8 gange om året, og vi opdaterer vores hjemmeside hver uge, så jeg har altid gang i produktioner til flere forskellige udgivelser sideløbende. Det giver en god nerve at arbejde så dynamisk med tingene, men det stiller også store krav til overblikket. Det er eDITee gør den store forskel for mig. Udover det det giver overblik over hele årets publikationer, så samler det også alle detaljerne på den enkelte publikation, og jeg har mulighed for at overføre tekster og billeder direkte fra eDITee til vores website.
Grundtanken bag det nye IT værktøj er at samle de mange opgaver i en magasinproduktion i ét værktøj, så det hele tiden er nemt at bevare overblikket over beslutninger, opgaver, status og samarbejdspartnere. Fra det første redaktionsmøde til trykklar pdf-fil og eventuel webpublicering.
I en travl hverdag betyder overblik ikke bare, at deadlines ikke bliver overset, det betyder også, at der bliver overskud til at arbejde med udvikling.
- Lige siden jeg startede som redaktør på Naturli, har jeg arbejdet med at udvikle magasinet, men jeg har ikke altid haft overskuddet til at gennemføre alt det, jeg gerne vil, og indimellem føles det som om, udviklingen primært sker på det årlige udviklingsmøde og ikke som en løbende optimeringsproces. I forbindelse med det bedre overblik fra eDITee, er det blevet nemmere for mig at arbejde strategisk med hver enkelt udgivelse og implementere forbedringer løbende.
En mere smidig produktion
En anden fordel ved eDITee er den mere smidige aflevering til hendes faste grafiske samarbejdspartner.
- Nu kan jeg uploade alt materiale til et specifikt opslag, og jeg kan nemt se, hvor der mangler materiale. Hvis der er kilder, som jeg ikke kan træffe før i sidste øjeblik, forhindrer det ikke grafikeren i at bevare overblikket over hele publikationen i layoutfasen, siger Malene Tonnung, som blandt andet bruger noget af det nye overskud til at udvikle online kommunikationen yderligere.
Om Mediegruppen
Hos Mediegruppen har vi specialiseret os i web- og magasinkommunikation og producerer mere en 50 titler. Blandt vores nuværende kunder findes store brands, lokale iværksættere og engagerede interesseorganisationer. Mediegruppen har valgt at tilbyde eDITee til sine kunder og andre interesserede redaktører.
eDITee er udviklet af danske Contentor, som har specialiseret sig i at udvikle software til publicering og markedsføring.
Mediegruppen og Contentor er en del af JTO gruppen – med godt 100 medarbejdere i Danmark og Sverige. Vi arbejder med udvikling af grafiske kommunikationsløsninger, herunder design, online kommunikation, client publishing, print, emballage, færdiggørelse og distribution.
Yderligere information
Kontakt administrerende salgschef Kim Christensen på telefon 40 44 77 25 eller mail kc@mediegruppen.net. Alternativt kan Bo Christensen, IT-chef kontaktes på telefon 25 66 56 12 eller mail bochr@mediegrgruppen.net .
Billeder



Information om Mediegruppen A/S
Følg pressemeddelelser fra Mediegruppen A/S
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Mediegruppen A/S
Bella Center emmer af romantik16.1.2014 13:46:47 CET | Pressemeddelelse
Der er kærlighed i luften på Amager i weekenden, når Danmarks største bryllupsmesse nogensinde løber af stablen.
Helse er på Facebook19.2.2013 09:00:00 CET | Pressemeddelelse
Danmarks ældste og mest læste sundhedsmagasin er nu også kommet på Facebook. Det betyder, at man nu kan finde Helse på iPad, Facebook, internettet og selvfølgelig stadig som det gode gamle velkendte magasin.
Restauranter sjusker med sikkerheden i din mad19.11.2012 12:02:48 CET | Pressemeddelelse
Den historie kan du læse, når Helse udkommer i denne uge. Omkring hver ottende restaurant har ikke orden i fødevaresikkerheden, viser en analyse fra Helse. Beskidte køkkener og mad opbevaret ved for høje temperaturer er nogle af problemerne. Forhold som ifølge fødevareprofessorer kan ende i alt fra mavekneb til døden.
Hele Danmarks Helse får en skarpere profil i 20135.11.2012 10:09:18 CET | Pressemeddelelse
Troværdighed, kvalitet og 468.000 læsere. Det er opskriften på Helses succes. Og Danmarks største sundhedsmagasin har store planer for 2013 med nyt redaktionelt koncept og endnu flere samarbejdspartnere.
Fornuftige argumenter hjælper ikke på sundheden16.10.2012 15:24:48 CEST | Pressemeddelelse
Det er selvfølgelig lidt groft sagt, men der er noget om snakken. Rygere, overvægtige, alkoholikere ved alle, at deres livsstil er farlig og potentielt dødelig, men det ændrer ikke ved deres lyst og trang til at fortsætte. Helse har undersøgt hvorfor.