Comedy Night torsdag på Kanal 5

Del
”COMEDY KUREN” og ”STÅ OP” får premiere på Kanal 5 torsdag den 28. august kl. 21.00 og kl. 22.00.
 

Comedy Night torsdag på Kanal 5

Forestil dig at badevægten skriger 191,3 kg, og forude venter den store udfordring i at reducere din kropsvægt med 90 kg og samtidig blive en bedre komiker. Opgaven lyder umiddelbart uoverkommelig. Men ikke desto mindre er det den hverdag, som den svært overvægtige komiker Henrik Bruhn stilles over for, når Kanal 5 har premiere på comedy dokumentarserien ”COMEDY KUREN”, torsdag den 28. august kl. 21.00. Torsdagen fortsætter stærkt i komikkens rækker, når Uffe Holm efterfølgende afslører skøre og pinlige historier i ”STÅ OP”.

”COMEDY KUREN” er et helt nyt og originalt koncept – en blanding af dokumentar og comedy, som på den ene side rummer dyb alvor og en stærk personlig historie – og på den anden side er fyldt med comedy og humor. Serien er bygget op om virkelighedens Henrik Bruhn, som bor i Linå – en lille by udenfor Silkeborg. Henrik er ikke tilfreds med sig selv, sine 191,3 kg. og sin stand up karriere, der ellers så lovende ud, da Henrik vandt DM i stand-up i 2003. Ingen vittighed er for plat, hvis bare publikum griner. Og med den indstilling bliver man ikke en af dansk comedys sværvægtere – kun fysisk.

Heldigvis er der hjælp at hente for Henrik. Den kompromisløse konge af dansk comedy, Anders Matthesen, giver nemlig Henrik en idé, der kan ændre hans liv fuldstændig. Henrik skal lave to comedy show: Ét der handler om at være tyk, og ét der handler om at være tynd. Og imellem de to show skal han tabe sig 90 kilo! Til at hjælpe sig med sit store projekt bliver Henrik undervejs coachet af Tine Bryld, der skal lære ham at række indad, hvor de rigtige problemer ligger. Undervejs vil Henrik også møde andre eksperter, som f.eks. coach- og ernæringseksperten Marie Steenberger og speciallægen Claus Hyldahl. Specialisterne skal lære Henrik om krop og ernæring, og ikke mindst hjælpe ham med at stable sit store show på benene. Endelig er der også hjælp at hente fra Anders Matthesen, som skal lære Henrik Bruhn at lægge de gamle vittigheder på hylden og hjælpe ham med at søge ind til, hvor den rigtige comedy ligger.

Samme aften giver Kanal 5 frit løb for de skøre, overraskende og pinlige historier i det nye tv-program ”STÅ OP”. Med Uffe Holm i værtsrollen kan seerne se frem til en halv time spækket med latterfremkaldende øjeblikke. I ”STÅ OP” er der nemlig ingen, som kan se sig fredet – alle står for skud, og alt kan ske. Ikke en gang Uffe Holm selv ved, om han er købt eller solgt, når han indtager scenen som vært.

Blandt publikum sidder programmets intetanende hovedpersoner. Deres historier er nemlig, uden de selv ved det, blevet tilmeldt af deres venner eller familie. Ved hjælp af små ledetråde og stikord går Uffe Holm efter den gode, sjove, overraskende eller pinlige historie. Og er der én blandt publikum, der kan genkende en historie som deres egen, skal de rejse sig op og hjælpe Uffe med at fortælle historien færdig. Programmets historier kan byde på alt lige fra dengang, man kom til at gå i svømmehallen uden badebukser, eller man kyssede en pige, som viste sig at være en mand, til da man slæbte toiletrullen igennem hele kontoret, fordi den sad fast i bukserne!

Sæt allerede kryds i kalenderen nu og glæd dig til en unik Comedy Night torsdag på Kanal 5!

”COMEDY KUREN” og ”STÅ OP” får premiere på Kanal 5 torsdag den 28. august

kl. 21.00 og kl. 22.00.

For yderligere information kontakt venligst:

SBS PRESSE tlf. 7027 0501

Charlotte Wøhlk tlf. 4062 3016/ cw@xponering.dk

Billeder

Henrik Bruhn
Henrik Bruhn
Download

Information om SBS TV A/S

SBS TV A/S
Mileparken
2740 Skovlunde

70 10 10 10http://www.sbstv.dk
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye