”Baronessen flytter ind” på Kanal 4

Del
I Kanal 4’s nye programserie ”Baronessen flytter ind” bytter Caroline Fleming liv med en helt almindelig kvinde.
 

Baronesse Caroline Fleming har en udpræget sans for indretning, madlavning og mode, og det kan nu komme travle danske familier til gode. I Kanal 4’s nye programserie ”Baronessen flytter ind” bytter Caroline Fleming nemlig liv med en helt almindelig kvinde. Og mens kvinden kan se frem til en luksusoplevelse for livet med lækre biler og skønhedsbehandlinger, tilfører Baronessen, med sin gode stil og etikette, kvindens hjem og familie en vitaminindsprøjtning.

Ambitionerne om det perfekte hjem og den yndige familie stemmer sjældent overens med den hektiske hverdag, som byder en normal børnefamilie. I takt med, at de daglige rutiner hober sig op, går mange på kompromis med både madlavning, indretning, rengøring og personlig velvære, og man glemmer at sætte tid af til at forkæle sig selv og familien. Men nu er hjælpen på vej…

Baronesse Caroline Fleming elsker at hjælpe andre mennesker, og har, som få, styr på både stil, etikette og god smag. I samarbejde med Kanal 4 bytter hun nu liv med en helt almindelig dansk kvinde.

Som ambassadør for den gode smag flytter Baronesse Caroline Fleming ind i kvindens hjem og retter op på familiens indretning, stil, tøj og manerer. Det bliver hendes opgave at vise, hvordan små tiltag kan gøre hverdagen skønnere og føre overskuddet tilbage i familien. Og trods Baronessens blide og venlige udstråling er hun ikke bleg for at tage hånd om problemerne og give både mand og børn ren besked.

Mens Baronessen tager sin tørn med mand, børn og hus, opholder den pågældende kvinde sig i luksuriøse omgivelser, hvor hun får mulighed for at leve som en Baronesse med al den luksus, det indebærer. Hun vil få en personlig make-over, udsøgte middage og køre i lækre biler.

Når missionen er overstået, vil en veludhvilet og fornyet kvinde kunne vende hjem og opleve, at Baronesse Caroline Fleming har været på spil og givet både hus og familie en opfriskning og skub i den rigtige retning. Hele familien vil stå tilbage med en masse fantastiske oplevelser, når Baronessen takker af og forlader hjemmet. Og herefter er det op til familien selv at vedligeholde og fastholde de nye spilleregler.

”Vi er rigtig glade for at få Baronesse Caroline Fleming med her hos os på Kanal 4, og det program, hun skal lave, passer perfekt til både hende og til os,” siger Kanalchef Anette Kokholm, der opfordrer kvinderne til at holde på mændene i tv-stuen, når programmet kommer:

”I ”Baronessen flytter ind” er der noget at glæde sig til for både kvinder og mænd, for det er ikke bare kvinderne, Caroline tager under kærlig behandling - mændene får også en ”make-over” af Baronessen. Så jeg håber, der er mange par, der vil more sig sammen over vores nye program,” siger Anette Kokholm.

Castingen er allerede i gang. Så hvis du er en kvinde, der ønsker en fantastisk oplevelse og mener, at du, dit hjem og din mand trænger til en make over, så skynd dig ind på www.kanal4.dk og meld dig til. Din familie skal blot bestå af mindst far, mor og to børn i alderen 6-16 år.

”Baronessen flytter ind” kan opleves på Kanal 4 til efteråret.

For yderligere information kontakt venligst:

SBS PRESSE tlf.: 7027 0501

Information om SBS TV A/S

SBS TV A/S
Mileparken
2740 Skovlunde

70 10 10 10http://www.sbstv.dk
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye