Xiaomi

Xiaomis nye supertelefoner snart i danske butikker

Del

København. 15. oktober. Den 13. oktober blev det muligt at forudbestille Xiaomi 11T Pro, der sælges i danske butikker fra den 25. oktober. Fire andre produkter kommer i butikkerne på samme dato, herunder Xiaomi Pad 5 og Mi Band 6 med NFC.

I forbindelse med en pressebriefing sidste uge blev salgslanceringer og priser for Xiaomis seneste smartphones præsenteret. Dertil blev tabletten Xiaomi Pad 5 og en videreudvikling af aktivitetsarmbåndet Mi Band 6, som nu modtager NFC -understøttelse, også præsenteret for pressen. 

”Vi lancerede vores første telefon i Danmark i november 2019, lige før pandemien brød ud. Det er mindre end to år siden, men det føles som en evighed, og der er sket utrolig meget. Vi har haft fantastiske succeser med stærkt stigende markedsandele. Det eneste, der manglede, var, at vi ikke havde mulighed for at fejre dem sammen med alle, der bidrager til succesen - vores fællesskab og vores partnere. Mødet med pressen markerer begyndelsen på et nyt kapitel for vores tilstedeværelse i Danmark ”, siger Bo Peng, administrerende direktør, Xiaomi Nordics.

Fra nu af vil "Mi" blive pensioneret som navnet på Xiaomis flagskibsmobiler, og de tre nye telefoner, der kommer til danske butikker den 25. oktober, kaldes derfor Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro og Xiaomi 11 Lite 5G NE. De to første telefoner er designet med hardware og funktioner, der kan stimulere brugernes kreativitet og giver brugeren mulighed for at lave film i professionel kvalitet med udstyr, der kan være i lommen, mens Xiaomi 11 Lite 5G NE har lignende innovative funktioner i en let og slank krop.

Xiaomi 11T Pro er telefonen med ekstra alt. Til at begynde med markerer det begyndelsen på en ny æra med opladning, da det er den første telefon på markedet, der bruger 120W HyperCharge. I laboratorietests er batteriet blevet fuldt opladet på bare 17 minutter - og skaberne skal ikke bekymre sig om ikke at fange magiske muligheder, fordi telefonen er løbet tør for strøm eller ligger til opladning. Batteriet, med en kapacitet på 5.000 mAh, er også teknisk avanceret på andre måder med for eksempel dobbelte ladeceller, og hvor cellerne forstærkes med "supermaterialet" grafen for yderligere at øge ydeevnen.

Kamerasystemet på bagsiden består af tre objektiver, hvor hovedobjektivet på 108 MP suppleres med 2x telemakro og et 120 ° ultravidvinkelobjektiv. Men at tage billedet eller optage filmen (i op til 8K opløsning eller HDR10 +) er kun begyndelsen. De nye funktioner i telefonen inkluderer også en række innovative værktøjer til oprettelse og redigering med AI-understøttelse.

Selvom det, du skaber med telefonen, bedst opleves på en større skærm, er skærmen også overdådig. Den 6,67 tommer AMOLED-skærm har en opløsning på 2400x1080, 120 Hz opdateringshastighed og håndterer TrueColor, Dolby Vision® og HDR10 +. Lysstyrken på 1000 nits og en berøringsfølsomhed på 480 Hz er også i verdensklasse, ligesom lydoplevelsen gennem de dobbelte SOUND BY Harman Kardon-højttalere og den lynhurtige processor Qualcomm® Snapdragon ™ 888 er markedsledende. Den vejledende udsalgspris er fra DKK 4.990 inklusiv moms (8 GB + 256 GB). Salgsstart finder sted den 25. Oktober og kan fås i Elgiganten, Power og Mi Store.

Xiaomi 11T har meget tilfælles med Pro – de samme kameraer og lignende skærmfunktioner, men til en endnu lavere pris. Dette gør det til det mest avancerede kreative værktøj, du kan få i prisklassen. AI Cinema-værktøjet gør det muligt at skabe avancerede effekter med et klik, når muligheden byder sig - for eksempel time-lapse, time-freeze og Magic Zoom. Den har den avancerede og energieffektive MediaTek Dimensity 1200 Ultra-processor og turboladning, der kan oplade 5000 mAh-batteriet på cirka 36 minutter. Pris fra DKK 4.290 inklusiv moms (8 GB + 128 GB), og salget starter den 25. oktober og kan fås i 3, Elgiganten, Power og Mi Store.

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE) fortsætter succes historien om Mi 11 Lite 5G tidligere på året med en endnu mere attraktiv pris. Telefonen kommer med 6.8 mm slankt design og vejer kun 158 gram, men har stadig hardware og software til at være en kraftfuld kreativ hjælper, med de samme innovative AI-funktioner til foto og film som 11T Pro og 11T, samt en særlig vlog tilstand for at optimere optagelse og deling. I kombination med Qualcomm® SnapdragonTM 778G-processor, 5G -support og en anbefalet pris fra DKK 2990 inklusiv moms (8 GB + 128 GB) er det et attraktivt valg uden svage punkter. Salgsstart finder sted den 25. oktober og kan fås i 3, Elgiganten, Power og Mi Store.

Det populære aktivitetsarmbånd Mi Smart Band 6 kommer i en ny version. Udover alle teknologier, der måler alt fra søvnkvalitet og stressniveau til iltmætning i blodet, understøtter det nye smartband NFC-teknologi, der f.eks. bruges til mobilbetalinger og integreret support til stemmeassistenten Amazon Alexa. Gennem et udvidet partnerskab med MaterCard vil større danske banker løbende blive forbundet til systemet. Det har en vejledende udsalgspris på 499 DKK inklusiv moms og er til salg nu.

Xiaomi Pad 5-tabletten med Xiaomi Smart Pen tiltrak meget positiv opmærksomhed ved lanceringsarrangementet. Tabletten er et kraftfuldt arbejdsværktøj, der på samme tid giver mulighed for at nyde film, musik og spil på den 11-tommer skærm, som har en skærmopdateringshastighed på 120 Hz og en trykfølsomhedsopdateringshastighed på 240 Hz. Oplevelsen maksimeres gennem understøttelse af bådeDolby Vision® og Dolby Atmos®. Prisen er DKK 3.195 inklusiv moms (8 GB + 128 GB), og den sælges i Danmark fra den 25. oktober i Mi Store.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Xiaomi

XiaomiXiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og blev noteret på børsen i Hong Kong d. 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi er et internet selskab der udvikler smartphones og anden smart-hardware, der alle er forbundet til en Internet of Things (IoT) platform.

Med lige fokus på innovation og kvalitet søger Xiaomi konstant at skabe en brugeroplevelse præget af høj kvalitet og operationel effektivitet. Selskabet skaber kontinuerligt produkter til ærlige priser, så alle i hele verden kan opnå et bedre liv gennem innovativ teknologi. 

I første kvartal af 2021 fastholdt Xiaomi sin placering blandt top-3 på det globale smartphone-marked. Selskabet har også etableret sig som verdens førende forbruger AIoT (AI+IoT) platform med 351 millioner smart-enheder forbundet til sin platform, uden at medregne smartphones og laptops. Xiaomi produkter er til stede i mere end 100 lande og regioner verden over. I august 2020 blev selskabet for anden gang en del af Fortune Global 500 med en 422. plads og rykkede dermed 46 pladser op sammenlignet med 2019. Det fik samtidig en plads som nr. 7 blandt internet selskaber. 

Xiaomi er en del af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index.

For mere information om Xiaomi besøg https://blog.mi.com/en/

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi

Gentænk fremtiden for arbejde og spil: Xiaomi afslører Xiami Pad 5 og nye AIoT-produkter på globalt Launch Event15.9.2021 15:44:46 CEST | Pressemeddelelse

[København Danmark, 15. september, 2021] - Xiaomi præsenterede i dag sin nye tablet Xiaomi Pad 5 på englobal produktlancering. Derudover blev AIoT-produkter præsenteret, der udvider Xiaomis smart-home og wearable-sortiment til nutidens forbundne forbrugere. De nye AIoT-produkter omfatter Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pak) og Mi Smart Band 6 NFC. I den nye normal vi befinder os i, gentænker flere forbrugere deres hjem for at opfylde de nye funktionelle krav pandemien har medført. Her fusionerer både fritid og arbejde. Disse fire nye forskellige produkter giver forbrugerne mulighed for flere smarte enheder, der gør livet mere behageligt i deres eget hjem. Xiaomi Pad 5: Play Hard, Work Smart Xiaomi Pad 5 er et alsidigt værktøj til både arbejde og skole, men fungerer også til førsteklasses mobil underholdning. ”Midt i den nye normal, og elever, der vender tilbage til skolen, kommer Xiaomi Pad 5 på et tidspunkt, der passer til den nye måde at skifte mellem arbejde og un