Xiaomi

Xiaomi’s Redmi Note 12-serie lanceres i Danmark den 17. april

Del
Redmi Note 12-serien fortsætter med at tilbyde smartphones i flagskibs-kvalitet til en lavere prisklasse med fokus på fotografering og brugeroplevelse.

København, den. 17 april 2023: Xiaomi lancerer i dag specifikationer og salgsinformation for fire nye telefoner i Redmi Note 12-familien. Salget åbner i dag (den 17. april), hvor tre modeller, Redmi Note 12 Pro 5G, Redmi Note 12 5G og Redmi Note 12, er tilgængelig i Xiaomi’s Mi Store og via andre forhandlere.

Redmi Note 11-serien, der blev lanceret i 2022, blev en global salgssucces, og dette års udgave fortsætter med at udfordre markedet i forhold til hvad man kan forvente af telefoner i den lavere prisklasse. Årets modeller har sammenlignet med 2022-versionerne, forbedret kamera-teknologi, længere batteritid, og hurtigere opladning. Designet er også opdateret.

Redmi Note 12 Pro 5G

Redmi Note 12 Pro 5G er en del af Redmi Note 12- har en kratfuld IMX766-sensor med OIS og suppleres af en ultravidvinkel- og en makrolinse. Kameraerne kan tage detaljerede billeder selv under dårlige lysforhold. Kraftfuld AI-baseret software, hurtigere billedbehandling og andre nyttige funktioner bidrager også til at forbedre brugeroplevelsen af kameraet.

Redmi Note 12 Pro 5G har en lys og farverig Flow AMOLED-skærm med en opdateringsfrekvens på 120 Hz, som understøtter Dolby Vision® og Dolby Atmos®.

Hurtig opladning er blevet et stort fokusområde for Xiaomi, og Redmi Note 12 Pro 5G understøtter opladning på 57W, hvilket i kombination med et 5.000 mAh batteri gør det muligt at bruge telefonen i lang tid efter hver opladning. Mobilen har en MediaTek Dimensity 1080 processor, der tilbyder en høj ydeevne og en pålidelig 5G-oplevelse.

Redmi Note 12 Pro 5G fås i farverne Midnight Black, Polar White og Sky Blue. I den indledende salgsperiode fra d. 17. april til og med den 30. april vil telefonen blive solgt med et sæt Redmi Buds 4 (hovedtelefoner) i hvid, som vil kunne hentes via et medfølgende link.

Redmi Note 12 5G og Redmi Note 12

Redmi Note 12 5G og Redmi Note 12 er også en del af Redmi Note 12-serien og de har begge 120Hz AMOLED-skærme, som giver et skærmbillede med levende farver.

Med Redmi-familien sigter Xiaomi mod at flytte grænserne for, hvad man kan forvente af telefoner i en lavere prisklasse, og både Redmi Note 12 5G og Redmi Note 12 er med deres høje ydeevne og kvalitet ingen undtagelse. Begge telefoner er udstyret med 120Hz AMOLED-skærme, som giver et realistisk farveudtryk. Med Qualcomms kraftfulde og strømbesparende processorer, Snapdragon 4 Gen 1 og Snapdragon 685 Mobile Platform, er telefonerne kraftfulde nok til at håndtere krævende applikationer.

Både Redmi Note 12 5G og Redmi Note 12 har hurtig opladning på 33W og et 5.000mAh batteri med lang levetid. De tre AI-forstærkede kameraer tilbyder høj kvalitet, og funktioner som Night Mode og en række nyttige og underholdende funktioner og filtre hæver standarden for kvaliteten i prisklassen.

Redmi Note 12 5G og Redmi Note 12 sælges fra den 17. april og fås i farverne Onyx Grey og Ice Blue og også i deres egen grønne variant – Forest Green til Redmi Note 12 5G og Mint Green til Redmi Note 12.

Produktbilleder af Redmi Note 12-serien er tilgængelige til download på dette link.

Nøgleord

Billeder

Information om Xiaomi

Xiaomi



Om Xiaomi

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og noteret på The Main Board of Hong Kong Stock Exchange den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi producerer smartphones og smart hardware forbundet med en IoT-platform.


Med fokus på innovation og kvalitet har Xiaomi stort fokus på brugeroplevelsen. Xiaomi stræber mod at være førende indenfor teknologisk innovation, overbevisende forbrugeroplevelser og operationel effektivitet. Virksomheden producerer produkter, til ærlige priser, hvilket skal give alle adgang til at nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.
Xiaomi er en af verdens ledende smartphone virksomheder.

Virksomhedens markedsandel, med hensyn til smartphone forsendelser, rangerer nummer 3. på et globalt plan i den første del af 2022. Virksomheden har også etableret verdens førende forbruger-IoT-platform med 478 millioner smart-enheder inkl. smartphones og bærbare computere fra den 31. marts 2022. Xiaomi produkter findes i mere end 100 lande og regioner rundt om i verden.


I august 2022, kom virksomheden på Fortune Global 500-listen for fjerde år i træk, hvor de rangerede nummer 226 – et ryk op 72 pladser, sammenlignet med placeringen i 2021. Xiaomi er en bestanddel af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index.

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye