Xiaomi

Xiaomi lancerer nye premiumprodukter på det danske marked – elektrisk løbehjul, smartwatch og hovedtelefoner

Del
Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro og Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra lanceres globalt

København, 27. februar 2023 – I forbindelse med Xiaomi's lanceringsevent, der blev afholdt i Barcelona d. 26. februar, viste Xiaomi en række nye produkter frem. Udover Xioami’s 13-mobilserie, blev Xiaomi Buds 4 pro-hovedtelefonerne, Xiaomi Watch S1 Pro smartwatch og den kraftfulde Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra el-løbehjul også præsenteret.

Xiaomi Buds 4 Pro hovedtelefoner

Xiaomi's nye hovedtelefoner Buds 4 Pro er trådløse hovedtelefoner med den seneste teknologi og et stilrent design, som giver en kraftfuld og detaljeret lytteoplevelse. Hovedtelefonerne indeholder Sonys LDAC-teknologi, der muliggør dataoverførsel på op til 990 kbps og op til 32 bit dybde og følger Hi-Res Audio Wireless-standarden. Samtidig giver de en høj støjreduktion på op til 48 dB2, der sikrer at lytteren ikke bliver forstyrret af udefra kommende støj. En anden fremhævet funktion er den indbyggede dimensionale lyd3, der kan registrere brugerens hovedbevægelse og justere lyden derefter, for at få hver detalje til at lyde rigtigt. Batterilevetiden kan holde til ni timers uafbrudt lytning på én opladning, og hovedtelefonerne kan oplades trådløst. Det er også muligt at oprette forbindelse til flere enheder på samme tid og skifte afspilninger problemfrit via Xiaomi's Earbuds-app. I appen, som kan dowloades via Google Play-butikken, kan man ligeledes foretage en række brugerdefinerede justeringer af lyden.

Det medfølgende etui har et futuristisk design og indeholder flere magneter til at holde hovedtelefonerne på plads. Samtidig er hovedtelefonerne udstyret med bløde ender og Intelligent Fit Monitoring-funktionen, der registrerer ørets pasform og hjælper brugeren med at optimere den. De nye Xiaomi Buds 4 pro lanceres i Star Gold og Space black farver.

Xiaomi Watch S1 Pro smartwatch

Xiaomi's nye Watch S1 Pro kombinerer et klassisk urdesign med den nyeste smartwatch-teknologi. Uret er designet med enkle og stilrene materialer, der sikrer en solid holdbarhed. Den har en 1.47-tommer AMOLED-skærm dækket af ridsefast safirglas, og det er muligt at vælge mellem over 100 forskellige udseender. S1 Pro indeholder mere end 100 programmer til at måle og overvåge forskellige sports- og træningsaktiviteter. For løbere er der ti indbyggede træningsprogrammer til forskellige behov, såsom intervaltræning eller programmer til fedtforbrænding eller udholdenhedstræning. Uret samler desuden en række målinger omkring kalorieforbrænding, træningsintensitet, iltning af blodet og søvnkvalitet for at give brugeren mulighed for hele tiden at blive opdateret på éns fysik. Batteriet holder op til 14 dage og kan oplades hurtigt med en 10-minutters opladning, der giver yderligere to dages ekstra brug. Via trådløs opladning kan uret oplades fra 0 til 100 % på én time og 25 minutter.

Uret kan besvare opkald gennem telefonen og har en kraftig højtaler og AI-baseret støjreduktion for at optimere taleoplevelsen.

Xiaomi Watch S1 Pro frigives i to primære farvekombinationer - et sølvur med brun læderrem eller et sort ur med et rem i fluorgummi. Dog kan urenes remme nemt skiftes, hvis man ønsker et andet look.

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Xiaomi er en af de førende producenter af el-løbehjul på den globale scene, og den nye Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra tager udviklingen til det næste niveau. Det er det første el-løbehjul fra Xiaomi med et dobbelt affjedringssystem, som giver en jævn og komfortabel tur i selv udfordrende terræner og på ujævne underlag. El-løbehjulet er monteret med Xiaomi DuraGel-hjul på ti tommer, hvilket er større end på de tidligere modeller, og selv bundpladen og håndtagene er ligeledes blevet gjort større. Motoreffekten ligger på 940W, og den maksimale hastighed for basisversionen er 25 km/t, men kan justeres i lokale versioner afhængigt af lovgivningen. Løbehjulet klarer sig let op ad bakker med 25 % hældninger og har en valgbar S+ -tilstand for kraftigere acceleration. Batteriet kan holde til 70 kørte kilometer ved en belastning på 80 kg og en stabil hastighed på 15 km/t. Den maksimale belastning er 120 kg. Scooteren er IP5-modstandsdygtigt over for vand, støv og snavs.

Produktbilleder er tilgængelige her: Xiaomi Buds 4 Pro, Xiaomi Watch S1 Pro og Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. Priserne på de enkelte premiumprodukter kan findes på Xiaomi's hjemmeside

Nøgleord

Kontakter

Christian Storm, Grey Public på vegne af Xiaomi
Christian.storm@grey.com
+45 2877 0769

Billeder

Information om Xiaomi

Xiaomi



Om Xiaomi

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og noteret på The Main Board of Hong Kong Stock Exchange den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi producerer smartphones og smart hardware forbundet med en IoT-platform.


Med fokus på innovation og kvalitet har Xiaomi stort fokus på brugeroplevelsen. Xiaomi stræber mod at være førende indenfor teknologisk innovation, overbevisende forbrugeroplevelser og operationel effektivitet. Virksomheden producerer produkter, til ærlige priser, hvilket skal give alle adgang til at nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.
Xiaomi er en af verdens ledende smartphone virksomheder.

Virksomhedens markedsandel, med hensyn til smartphone forsendelser, rangerer nummer 3. på et globalt plan i den første del af 2022. Virksomheden har også etableret verdens førende forbruger-IoT-platform med 478 millioner smart-enheder inkl. smartphones og bærbare computere fra den 31. marts 2022. Xiaomi produkter findes i mere end 100 lande og regioner rundt om i verden.


I august 2022, kom virksomheden på Fortune Global 500-listen for fjerde år i træk, hvor de rangerede nummer 226 – et ryk op 72 pladser, sammenlignet med placeringen i 2021. Xiaomi er en bestanddel af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index.

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye