Xiaomi

Xiaomi og Leica Camera indleder langvarigt strategisk samarbejde: Fra juli vil de to parter løfte barren for kameratelefoner

Del

Xiaomi og Leica deler de samme ambitioner for fremtidens kameratelefoner. Begge virksomheder er ivrige efter konstant at udforske den optiske ydeevne og fotografiske oplevelse for at hæve standarden af kameratelefoner. Begge parter vurderer, at fremtidens kameratelefon skal defineres af teknologiske gennembrud og æstetiske mål.

København, 23 maj 2022 – Mandag den 23. maj offentliggør den verdensførende elektronikproducent, Xiaomi, og Leica Camera, som har et legendarisk omdømme inden for kamerateknologi, et strategisk samarbejde, der skal hæve barren for kvaliteten af mobiltelefoners kamera. Den første smartphone, der er udviklet i fællesskab af de to virksomheder, lanceres officielt i juli i år.

Xiaomi, der blev grundlagt i 2010, er i øjeblikket verdens tredjestørste smartphone-producent. Siden virksomhedens etablering, for 12 år siden, har Xiaomi haft en mission om at fremstille fantastiske produkter til fair priser, for at lade alle i verden have adgang til innovativ teknologi. Xiaomi’s smartphones, og deres mange andre produkter, er solgt i mere end 100 lande og regioner rundt om i verden. Med stærkt fokus på forskning og innovation, samt en kontinuerliglangsigtet investering i teknologi, er Xiaomi blevet en vigtig pioner indenfor teknologisk innovation af forbrugerelektronik og smartenheder. Xiaomi tilbyder ekstraordinære fotograferingsoplevelser, herunder portrætter, natscener og snapshots med udviklingen af særlige kameralinser, chips og algoritmer.

I mere end 100 år har Leica Camera udviklet letvægtskameraer og optiske objektiver i verdensklasse. Med genial optisk teknik og formidabelt håndværk, er Leica kameraer, der kan genkendes på deres ’røde prik’, tysk ingeniørarbejde, når det er bedst. Leica fortsætter med at tiltrække nye generationer af forbrugere, der stræber efter at opnå ’Leica billedlooket’.

   Xiaomi og Leica deler de samme ambitioner for telefonfotografering. Begge virksomheder er ivrige efter konstant at udforske optisk ydeevne og den fotografiske oplevelse, ved hjælp af banebrydende teknologi og æstetiske mål.

    "Xiaomi fokuserer på at skabe den ultimative brugeroplevelse og har altid haft et ønske om at udforske mulighederne for udviklingen af smartphonefotografering. Xiaomi og Leica deler samme mål og idéer og værdsætter hinandens kompetencer og industrier. Dette samarbejde giver et stærkt løft til Xiaomi’s strategi inden for kameratelefoner. Under samarbejdet, fra optisk design til forbedring af æstetik, har begge parter oplevet en fusion, der virkelig giver mening.” udtaler Lei Jun, grundlægger, formand og administrerende direktør for Xiaomi Group.

    "Det er en ære at kunne annoncere dette langsigtede strategiske samarbejde med Xiaomi i dag. Leica og Xiaomi er begge globale premiumbrands, og i løbet af denne samarbejdsproces har begge parter succesfuldt arbejdet om at løfte barren for kameratelefoner. Vi vil give forbrugerne en kameratelefon, der har enestående billedkvalitet, klassisk Leica æstetik og ubegrænset kreativitet. Sammen skal vi hæve standarden for, hvordan man tager billeder med en smartphone.” tilføjer Matthias Harsch, administrerende direktør af Leica Camera AG.

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt:
Line Jensen, Grey Public, line.jensen@grey.com

Billeder

Information om Xiaomi

XiaomiOm Xiaomi

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og noteret på The Main Board of Hong Kong Stock Exchange den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi producerer smartphones og smart hardware forbundet med en IoT-platform.


Med fokus på innovation og kvalitet har Xiaomi stort fokus på brugeroplevelsen. Xiaomi stræber mod at være førende indenfor teknologisk innovation, overbevisende forbrugeroplevelser og operationel effektivitet. Virksomheden producerer produkter, til ærlige priser, hvilket skal give alle adgang til at nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.
Xiaomi er en af verdens ledende smartphone virksomheder.

Virksomhedens markedsandel, med hensyn til smartphone forsendelser, rangerer nummer 3. på et globalt plan i den første del af 2022. Virksomheden har også etableret verdens førende forbruger-IoT-platform med 478 millioner smart-enheder inkl. smartphones og bærbare computere fra den 31. marts 2022. Xiaomi produkter findes i mere end 100 lande og regioner rundt om i verden.


I august 2021, kom virksomheden på Fortune Global 500-listen for tredje gang, hvor de rangerede nummer 338 – et ryk op på 84 pladser, sammenlignet med placeringen i 2020. Xiaomi er en bestanddel af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index.

 


Om Leica Camera – En partner inden for fotografi

Leica Camera AG er en international premium-producent af kameraer og sportsoptik. Lecia-mærkets legendariske omdømme er baseret på en lang tradition for fremragende kvalitet, tysk håndværk og tysk industrielt design, kombineret med innovative teknologier. En integreret del af brandets kultur er mangfoldigheden af aktiviteter, som virksomheden påtager sig for at fremme fotografering.


Udover Leica Gallerierne og Leica Akademierne, som er spredt ud over verden, har Leica ligeledes iværksat Leica Hall of Fame prisen, og Leica Oskar Barnack prisen (LOBA), som er set som en af de mest innovative sponsorpriser. Leica Camera AG har hovedkvarter i Wetzlar, Hessen i Tyskland, men har også et produktionsanlæg i Vila Nova de Famalicão i Portugal. Derudover har Leica et verdensomspændende netværk af egne nationale organisationer og Leica-butikker.

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi

Gentænk fremtiden for arbejde og spil: Xiaomi afslører Xiami Pad 5 og nye AIoT-produkter på globalt Launch Event15.9.2021 15:44:46 CEST | Pressemeddelelse

[København Danmark, 15. september, 2021] - Xiaomi præsenterede i dag sin nye tablet Xiaomi Pad 5 på englobal produktlancering. Derudover blev AIoT-produkter præsenteret, der udvider Xiaomis smart-home og wearable-sortiment til nutidens forbundne forbrugere. De nye AIoT-produkter omfatter Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pak) og Mi Smart Band 6 NFC. I den nye normal vi befinder os i, gentænker flere forbrugere deres hjem for at opfylde de nye funktionelle krav pandemien har medført. Her fusionerer både fritid og arbejde. Disse fire nye forskellige produkter giver forbrugerne mulighed for flere smarte enheder, der gør livet mere behageligt i deres eget hjem. Xiaomi Pad 5: Play Hard, Work Smart Xiaomi Pad 5 er et alsidigt værktøj til både arbejde og skole, men fungerer også til førsteklasses mobil underholdning. ”Midt i den nye normal, og elever, der vender tilbage til skolen, kommer Xiaomi Pad 5 på et tidspunkt, der passer til den nye måde at skifte mellem arbejde og un