Xiaomi introducerer nye tilføjelser til den skaberfokuserede Xiaomi 11-familie

Del

Xiaomi lancerer de kreative kraftcentre Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro og en opdateret Xiaomi 11 Lite 5G NE.

København, 15. september 2021 – Den globale teknologivirksomhed Xiaomi, annoncerede i dag tre nye smartphones, som bliver en del af Xiaomi 11-familien. De nye modeller er Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro - designet til at inspirere kreativitet - samt den opdaterede og stilfulde Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Xiaomi fortsætter med at revolutionere smartphone-fotografering og filmoptagelse ved at tilbyde en lang række innovative "Cinemagic"-filmfunktioner i Xiaomi 11T og Xiaomi 11T Pro. Tiden med tungt og dyrt filmudstyr er forbi. Med Xiaomi 11T-serien er brancheførende filmproduktionsteknologi nu tilgængelig i håndfladerne på håbefulde filmskabere.

På samme tid er den ultratynde og fjerlette Xiaomi 11 Lite 5G NE det perfekte match for brugere, der søger en avanceret stilfuld smartphone, der indeholder innovative funktioner, der får kreativiteten til at flyde.

Xiaomi 11T Pro: Det ultimative flagskib til cinematiske filmoptagelser og fænomenal performance 

Xiaomi har nået endnu en milepæl med lanceringen af ​​det filmiske powerhouse Xiaomi 11T Pro - Xiaomis første smartphone, der lanceres globalt med 120W Xiaomi HyperCharge -teknologi. Den brancheførende teknologi muliggør en 100% opladning på kun 17 minutter*, hvilket giver skabere mere tid til at udfolde deres kreativitet og minimere spildtid ved at sikre en hel dags brug. Dette opnås gennem innovative teknologier såsom dobbelte opladningspumper, dobbeltcellebatteristruktur, MTW, grafen-belægning på Li-ion-batteriet og Mi-FC-teknologi. Batteriets sikkerhed garanteres af en TÜV Rheinland Safe Fast-Charge system-certificering, 34 opladnings- og batterisikkerhedsfunktioner, temperaturovervågning i realtid og andre foranstaltninger. Alt det, mens flagskibet Qualcomm® Snapdragon ™ 888 leverer den kraft, der er nødvendig for at drive en overflod af AI-funktioner.

Xiaomi 11T Pro pakker ikke kun en masse regnekraft, men den har også et knivskarpt tredobbelt kamera-setup, med et 108 MP vidvinkel, 2x telemakro og et 120 ° ultravidvinkelobjektiv. Derudover kan 11T Pro leverer imponerende intelligente cinematiske egenskaber med et-kliks AI Cinema-tilstande, 8K optagelse og HDR10+, hvilket giver brugerne mulighed for at optage med den samme smarte ISO-teknologi, der findes i digitale kameraer.

Et ægte Cinemagic kraftcenter ville ikke være komplet uden en fantastisk, holdbar og responsiv skærm. Xiaomi 11T Pro er udstyret med DisplayMate A+ rated 6.67’’ FHD+ 120Hz AMOLED flat display, TrueColor, Dolby Vision® og HDR10+, der kan vise over en milliard farver og har en lysstyrke på op til 1000 nits, berøringssamplingshastighed på 480 hz. Det hele er pakket ind i det stærkeste Gorilla® glas til dato - Corning®Gorilla® Glass Victus™. Med Dolby Vision kan brugerne nyde billeder med levende farver, utrolig lysstyrke og kontrastrige detaljer. Displayet har også en række øjenplejefunktioner til beskyttelse mod belastning af øjnene, såsom True Display, der automatisk justerer farvetemperaturen i henhold til de omgivende forhold samt Reading Mode 3.0. Xiaomi 11T Pro topper det yderligere med Dolby Atmos® samt dedikerede dobbelte højttalere med SOUND BY Harman Kardon, der skaber omsluttende lydoplevelse og bringer engagerende, klar lyd på tværs af forskellige indholdskategorier som musik, film, podcasts og spil.

Xiaomi 11T: Et Cinemagic kraftcenter til Content Creation

Xiaomi 11T fortsætter missionen om at gøre Cinemagic tilgængelig for alle ved at tilbyde funktioner som et tredobbelt kamera i høj opløsning sammen med en række AI-drevne værktøjer, som alle er med til at øge kreativitet og produktivitet.

Optag betagende billeder med Xiaomi 11T-tredobbelt kamera med et 108MP vidvinkel i høj opløsning, 120 ° ultra-vidvinkel og 2x telemakro-kamera. Smartphonen kombinerer dette med sit et-klik AI cinema-tilstand for at kunne lave optagelser som ellers er forbeholdt professionelle filmfotografer, såsom Time Freeze, Magic Zoom og andre former for komplicerede optagelser med et enkelt klik. Imens vil de svageste lyde bringes til live på filmisk vis med Auidio Zoom.

Xiaomi 11Ts 6,67 '' 120Hz flat AMOLED-skærm leverer ligeledes HDR10+ med fantastisk skarphed og klarhed med over 1 milliard farver, øjenplejefunktioner, der sikrer en behagelig seeroplevelse. Dertil op til 480Hz berøringssamplingshastighed, hvilket sikrer, at det mindste tryk på skærmen giver brugerne mulighed for at fange det perfekte skud selv i et flygtigt øjeblik.

Uanset om du skyder eller redigerer dine helt egne filmoptagelser, følger Xiaomi 11T med dig hele dagen takket være et strømeffektivt MediaTek Dimensity 1200-Ultra-chipsæt, et massivt 5000mAh batteri og 67W kablet turboladning, der når 100% på kun 36 minutter*

Xiaomi 11 Lite 5G NE: Ydelse på flagskibsniveau i en tynd, let indpakning

Xiaomi 11 Lite 5G NE har en slank, men slående æstetik, der pakker alle de bedste egenskaber ind i en ultratynd og let krop, der måler kun 6,81 mm og 158 g **. Designet forstærkes yderligere af en papir-tynd 1,88 mm skærmkant samt fire stilfulde farvevalg. Mens Truffle Black, Bubblegum Blue og Peach Pink vender tilbage, tilføjer Xiaomi en helt ny farve - Snowflake White, der med mat og frostet hvid nærmest ligner nyfaldet sne.

Takket være 6,55 ”AMOLED DotDisplay, 10-bit TrueColor-understøttelse og Dolby Vision® tilbyder Xiaomi 11 Lite 5G NE en fantastisk billedkvalitet med levende farver, utrolig lysstyrke, kontrast og fantastiske detaljer. Xiaomi 11 Lite 5G NE lever op til arven fra Xiaomi 11-familien og leverer bedste optagelse i sin klasse med et 64MP primært kamera, et 8MP ultravidvinkelkamera og et 5MP telemakrokamera. Sammen med en værktøjskasse med AI-drevne funktioner, herunder One-click AI-cinema, filmiske videofiltre og en ny Vlog-tilstand.

Xiaomi 11 Lite 5G NE har Qualcomm® SnapdragonTM 778G 5G mobilplatform og udnytter kraften i 5G *** til at højne den daglige oplevelse. Med ultrahurtig forbindelse lige ved hånden kan du streame HD-videoer eller ressourcekrævende spil uden forsinkelse og nyde krystalklare videoopkald. Enheden er også udstyret med et 4.250mAh batteri og 33W hurtig opladning, der lader op på ingen tid.

Pris og tilgængelighed

Xiaomi 11T Pro og Xiaomi 11T kommer i 3 stilfulde farver med en børstet finish, herunder Meteorite Grey, Moonlight White og Celestial Blue. Xiaomi 11T findes i to varianter, 8 GB+128 GB, 8 GB+256 GB. Xiaomi 11T Pro fines i 8 GB+128 GB, 8 GB+256 GB og 12 GB+256 GB. Den vejledende udsalgspris starter fra 499 EUR for Xiaomi 11T og 649 EUR for Xiaomi 11T Pro. 

Xiaomi 11 Lite 5G NE fås i tre varianter, 6 GB+128 GB, 8 GB+128 GB, 8 GB+256 GB, og vil være tilgængelig i alle officielle Xiaomi-kanaler. Vejledende udsalgspris starter fra EUR 369. 

 Lokale priser vil blive oplyst ved endelig lancering. Priser er ekskl. moms.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Xiaomi

XiaomiXiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og blev noteret på børsen i Hong Kong d. 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi er et internet selskab der udvikler smartphones og anden smart- hardware, der alle er forbundet til en Internet of Things (IoT) platform. 

Med lige fokus på innovation og kvalitet søger Xiaomi konstant at skabe en brugeroplevelse præget af høj kvalitet og operationel effektivitet. Selskabet skaber kontinuerligt produkter til ærlige priser, så alle i hele verden kan opnå et bedre liv gennem innovativ teknologi. 

I første kvartal af 2021 fastholdt Xiaomi sin placering blandt top-3 på det globale smartphone-marked. Selskabet har også etableret sig som verdens førende forbruger AIoT (AI+IoT) platform med 351 millioner smart-enheder forbundet til sin platform, uden at medregne smartphones og laptops. Xiaomi produkter er til stede i mere end 100 lande og regioner verden over. I august 2020 blev selskabet for anden gang en del af Fortune Global 500 med en 422. plads og rykkede dermed 46 pladser op sammenlignet med 2019. Det fik samtidig en plads som nr. 7 blandt internet selskaber. 

Xiaomi er en del af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index. 

For mere information om Xiaomi besøg https://blog.mi.com/en/ 

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi

Gentænk fremtiden for arbejde og spil: Xiaomi afslører Xiami Pad 5 og nye AIoT-produkter på globalt Launch Event15.9.2021 15:44:46 CEST | Pressemeddelelse

[København Danmark, 15. september, 2021] - Xiaomi præsenterede i dag sin nye tablet Xiaomi Pad 5 på englobal produktlancering. Derudover blev AIoT-produkter præsenteret, der udvider Xiaomis smart-home og wearable-sortiment til nutidens forbundne forbrugere. De nye AIoT-produkter omfatter Mi Smart Projector 2, Xiaomi Mesh System AX3000 (2-pak) og Mi Smart Band 6 NFC. I den nye normal vi befinder os i, gentænker flere forbrugere deres hjem for at opfylde de nye funktionelle krav pandemien har medført. Her fusionerer både fritid og arbejde. Disse fire nye forskellige produkter giver forbrugerne mulighed for flere smarte enheder, der gør livet mere behageligt i deres eget hjem. Xiaomi Pad 5: Play Hard, Work Smart Xiaomi Pad 5 er et alsidigt værktøj til både arbejde og skole, men fungerer også til førsteklasses mobil underholdning. ”Midt i den nye normal, og elever, der vender tilbage til skolen, kommer Xiaomi Pad 5 på et tidspunkt, der passer til den nye måde at skifte mellem arbejde og un