Xiaomi

Xiaomi forbedrer den moderne hverdag med en bred vifte af AIoT-produkter

Del

Nye og optimerede robotstøvsugere, TV, smartur og tablet er landet for at skabe spænding i den moderne hverdag

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series

København 4. Oktober 2022 - I dag har Xiaomi annonceret den internationale lancering af et bredt udvalg af AIoT-produkter, som vil forbedre den moderne hverdag – Xiaomi Robot Vacuum X10+, Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series, Xiaomi TV Q2 Series, Xiaomi Smart Band 7 Pro og Redmi Pad.   

Forbedret og automatiseret rengøring med Xiaomi Robot Vacuum X10+

Xiaomi Robot Vacuum X10+, det nyeste produkt i Xiaomi’s robotstøvsugerserie, er designet til at gøre rengøringen så let som muligt. Støvsugeren kan, i samarbejde med den intelligente dockingstation, selv tømme affaldet fra støvsugningen i skraldespanden, rengøre moppehovedet, genopfylde vandtanken, fugtiggøre moppehovedet og selvtørre for at undgå fugtskader og lugt, når maskinen ikke er i brug.

Den specialiserede rengøringsenhed tilpasser rengøringen til enhver gulvtype. Moppen kan løfte sig selv, når den indbyggede ultralydssensor automatisk registrerer tæpper, mens støvpartikler opsamles grundigt med 4.000Pa sugekraft. De dobbeltroterende moppepuder kan udføre gulvvask under tryk for at komme selv de mest genstridige gulvpletter til livs. Den alsidige robotstøvsuger leverer rengøring af hele husstanden på én gang, så forbrugeren skal tænke på alt andet end rengøring i en travl hverdag. 

Maskinen leveres også med en dual-line laser og et RGB-kamera til måldetektering. Enheden planlægger selv en effektiv rengøringsrute, med hjælp fra SDH-navigationssystemet, uanset husstandens størrelse og konfiguration, og med det patenterede S-Cross AITM-system , er det muligt for robotstøvsugeren at køre sikkert uden om genstande. Maskinen er TÜV Rheinland-certificeret i henhold til cybersikkerheds- og privatlivsbeskyttelsesstandarder, hvilket sikrer dit privatliv.  

Xiaomi Robot Vacuum X10+ er tilgængelig til salg fra DKK 7.499 via Xiaomis officielle kanaler.  

Helt ren i første forsøg: Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum

Xiaomi’s første våde tørstøvsugerserie nogensinde, Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series, er designet til at skabe en upåklagelig rengøringsoplevelse i enhver husstand. Serien leveres med to håndholdte modeller - Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum og Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum; begge med tre funktioner - støvsugning, gulvvask og skrubning. Et intelligent snavsdetekteringssystem gør det muligt for enheden at justere rengøringseffekten, baseret på mængden af støv, der identificeres automatisk.

Xiaomi Truclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum er udstyret med en 75 ° C højtemperatur rengøringstilstand, der kan give en mere grundig rengøring. Den kan også selvrense, genopfylde med vand og tørre automatisk med en alt-i-en dockingstation.  

Xiaomi Truclean W10 Pro Wet Dry Vacuum er den ultimative ledsager til husholdninger med svært tilgængelige hjørner og kanter. Rengøring gøres simpel med enhedens specialdesignede rullebørste, der kan dække større arealer og har et 90-graders justerbart håndtag, der hjælper med at rengøre effektivt under de fleste møbler.

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series er tilgængelig til salg fra DKK 4.999 via Xiaomis officielle kanaler.

Optimér din stil: Xiaomi Smart Band 7 Pro

Smarturet, Xiaomi Smart Band 7 Pro er udstyret med en 1,64" rektangulær AMOLED-skærm med høj opløsning og skaber en bekvem opvelse, uden at gå på kompromis med æstetikken.

Smarturet holder styr på alt fra søvnovervågning til aktiviteter og er udstyret med mere end 110 sporttilstande. Det nye GNSS-system muliggør hurtigere positionering og mere præcis rutesporing, hvilket gør det til det ideelle udstyr til alle sportsentusiaster på farten. Enheden har en batterilevetid på op til 12 dage, så du kan modtage opkald og beskeder når som helst og hvor som helst, uden at bekymre dig om batteriet.  

Du kan selv specialdesigne smarturets udseende, da Xiaomi tilbyder 150 forskellige urskiver (i appen), to skivefarver og otte forskellige remmuligheder. Smarturet er et "must-have” for alle, der ønsker at kombinere funktion med design.

Xiaomi Smart Band 7 Pro er tilgængelig til salg fra DKK 999 via Xiaomis officielle kanaler. 

Alt i én tablet: Redmi Pad

Xiaomi’s nye tablet er sikret et fantastisk lyd med Dolby Atmos® og en opdateringshastighed på 90Hz. Med en 10,61" skærm og lavere visuel latenstid, er enheden designet til at løfte din seeroplevelse og er den første tablet i verden, der modtager SGS-certificering. Derudover er Redmi Pad blevet akkrediteret med certificering i svagt lys af TÜV Rheinland, så dine øjne er godt beskyttet, og du føler dig mere tilpas – selv efter mange timers brug. Med et 8MP 105° ultrabredt frontkamera og FocusFrame-teknologi,er enheden perfekt kalibreret til gruppevideoopkald.Tabletten er udstyret med et udholdende 8,000mAh batteri samt en 22.5W in-box oplader, der understøtter 18W hurtig opladning..

Redmi Pad er tilgængelig til salg fra DKK 2299 via Xiaomis officielle kanaler.

Nøgleord

Kontakter

Caroline Olesen, Grey Public på vegne af Xiaomi
caroline.olesen@grey.com - +45 22 25 79 76

Billeder

Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Download
Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Download
Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Xiaomi Truclean W10 Wet Dry Vacuum Series
Download
Xiaomi Robot Vacuum X10+ med dockingstation
Xiaomi Robot Vacuum X10+ med dockingstation
Download
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Xiaomi Robot Vacuum X10+
Download
Xiaomi Smart Band 7 Pro
Xiaomi Smart Band 7 Pro
Download
Xiaomi Redmi Pad
Xiaomi Redmi Pad
Download

Information om Xiaomi

XiaomiOm Xiaomi

Xiaomi Corporation blev grundlagt i april 2010 og noteret på The Main Board of Hong Kong Stock Exchange den 9. juli 2018 (1810.HK). Xiaomi producerer smartphones og smart hardware forbundet med en IoT-platform.


Med fokus på innovation og kvalitet har Xiaomi stort fokus på brugeroplevelsen. Xiaomi stræber mod at være førende indenfor teknologisk innovation, overbevisende forbrugeroplevelser og operationel effektivitet. Virksomheden producerer produkter, til ærlige priser, hvilket skal give alle adgang til at nyde et bedre liv gennem innovativ teknologi.
Xiaomi er en af verdens ledende smartphone virksomheder.

Virksomhedens markedsandel, med hensyn til smartphone forsendelser, rangerer nummer 3. på et globalt plan i den første del af 2022. Virksomheden har også etableret verdens førende forbruger-IoT-platform med 478 millioner smart-enheder inkl. smartphones og bærbare computere fra den 31. marts 2022. Xiaomi produkter findes i mere end 100 lande og regioner rundt om i verden.


I august 2022, kom virksomheden på Fortune Global 500-listen for fjerde år i træk, hvor de rangerede nummer 226 – et ryk op 72 pladser, sammenlignet med placeringen i 2021. Xiaomi er en bestanddel af Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index og Hang Seng China 50 Index.

Følg pressemeddelelser fra Xiaomi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Xiaomi