DI Sydøstjylland

VOLA-direktør fortsætter som formand for DI Sydøstjylland

Del

Flere lokale virksomhedsledere er blevet genvalgt til bestyrelsen i DI Sydøstjylland, og Johannes Saugbjerg fortsætter på pladsen som formand for regionalforeningens 586 lokale virksomheder. Derudover er bestyrelsen på den årlige generalforsamling udvidet med en repræsentant fra byggeriet.

Der var både genvalg og nyvalg på dagsordenen, da DI Sydøstjylland holdt generalforsamling onsdag den 9. juni 2021.

Adm. direktør Lars Nonbye fra virksomheden Ole Nonbye a/s i Odder samt koncerndirektør Anders Brix fra Palsgaard A/S i Juelsminde blev genvalgt som næstformænd.

Derudover blev adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S i Horsens, adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S i Odder, medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S i Hedensted, adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S i Horsens, adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S i Horsens, adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S i Hedensted, og Managing Director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S i Odder, genvalgt.

Tømrermester Jens Arne Pedersen fra AJ Byggeservice A/S i Horsens blev valgt ind i bestyrelsen som ny repræsentant for byggeriet. DI og Dansk Byggeri fusionerede per 1. september 2020, og derfor er DI Sydøstjyllands bestyrelse blevet udvidet med en ekstra repræsentant fra bygge- og anlægsbranchen.

Adm. direktør for Vola A/S, Johannes Saugbjerg, var ikke på valg, men blev på det konstituerende møde umiddelbart efter generalforsamlingen genvalgt som formand for de lokale industri- og byggevirksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

- Den kommende periode skal vi arbejde for, at vores lokale virksomheder både nu og i fremtiden kan få den arbejdskraft, som de har brug for. Det begynder allerede nu at give udfordringer, og derfor arbejder bestyrelsen også med, at flere unge skal tage en erhvervsuddannelse, siger formand Johannes Saugbjerg, DI Sydøstjylland, og tilføjer:

- Jeg er glad for, at vi både har fået et nyt medlem fra byggeriet samt, at de øvrige otte medlemmer blev genvalgt, så vi kan fortsætte det arbejde, vi er godt i gang med. Og jeg ser frem til at tage en ny tørn som formand for vores mange dygtige virksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og på Samsø.

I alt var ni ud af bestyrelsens 13 medlemmer på valg. DI Sydøstjyllands bestyrelse ser efter generalforsamlingen sådan ud:

 • Adm. direktør Johannes Saugbjerg, Vola A/S
 • Adm. direktør Lars Nonbye, Ole Nonbye A/S
 • Koncerndirektør Anders Brix, Palsgaard A/S
 • Medejer Tine Valente, Steel Products A/S
 • Adm. dirketør Thomas Iversen, Brimas A/S
 • Adm. direktør Mikkel Krogslund Andersen, Nissens A/S
 • Adm. direktør Jan J. Samuelsen, System TM A/S
 • Medindehaver Flemming Laursen, Ejvind Laursen A/S
 • Adm. direktør John Riis, LGT Logistics A/S
 • Adm. direktør Hans Christian Schur, Schur Pack Denmark A/S
 • Adm. direktør Svend K. Andersen, HiFlux Filtration A/S
 • Managing Director Kasper Bregendahl, Simpson Strong-Tie A/S
 • Tømrermester Jens Arne Pedersen, AJ Byggeservice A/S

Kontakter

Formand for DI Sydøstjylland Johannes Saugbjerg, telefon 30 27 49 29
Regional konsulent for DI Sydøstjylland Anette Sørensen, telefon 30 36 02 65

Information om DI Sydøstjylland

DI Sydøstjylland
DI SydøstjyllandFølg pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Sydøstjylland

Flotte placeringer til Hedensted, Odder og Horsens i DI’s årlige undersøgelse af erhvervsvenligheden1.9.2021 19:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Med en sikker bronzemedalje til Hedensted, en flot sjetteplads til Odder og en placering som nummer 17 til Horsens i DI’s årlige måling af erhvervsvenligheden i de danske kommuner har de sydøstjyske kommuner gjort det godt igen i år. Odder og Hedensted kan endda glæde sig over at være Danmarks bedste, når det gælder henholdsvis kommunal sagsbehandling og uddannelse. Men der er dog især ét område, der halter i alle tre kommuner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum