Turbine Forlaget A/S

Victor Boy Lindholms Hyklertrilogien samlet i ét bind

Del

For første gang nogensinde er Victor Boy Lindholms anmelderroste Hyklertrilogien samlet i ét enkelt bind. Trilogien indeholder digtsamlingerne Guld, No hard feelings og Resort.

I Hyklertrilogien undersøger Victor Boy Lindholm, hvordan man er et menneske i en ny tid. Skyld og skam er tæt forbundet med det moderne liv, når man både vil være klimaaktivist og rejse verden rundt, når man både er bekymret for miljøet, flygtningene, finanskrisen, men også gerne vil feste. Mellemøsten eksploderer, og man går selv til fitness.

jeg græder

det er fitness for sjælen

en fed sommer

med en fit body

Skrevet om Guld:

”Det forekommer mig, at Lindholm giver ret præcis lyrisk stemme til en ung globalt opkoblet eksistens med et Interface-jeg, der både gerne vil være lidt gangster og lidt politisk bevidst.”

– Lilian Munk Rösing, Politiken

”Victor Boy Lindholm melder sig med guldkæde om halsen som et vidne til tidens feber og elendighed.”

– Jørgen Johansen, Berlingske

Victor Boy Lindholm:

Victor Boy Lindholm (f. 1991) debuterede i 2013 med digtsamlingen Drone på forlaget AFV PRESS. Igennem en årrække har Victor Boy Lindholm rejst rundt på cykel i Europa, og disse rejser har skabt materialet for essaysamlingen Stræk tiden, der netop er udkommet i en ny, revideret udgave på Turbine. Victor Boy Lindholm skriver reportager og kulturstof for Dagbladet Information og arbejder sideløbende som oversætter og dramatiker.

Om bogen:

Hyklertrilogien // Victor Boy Lindholm
TURBINE // ISBN: 9788740664805 // 244 sider // Vejl. pris 199,95 kr.

Udkommer d. 15. juni 2020

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Videnskabsmandens kærlighedserklæring til Sibiriens natur og urfolk10.6.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Manden som elskede Sibirien er en fascinerende og eventyrlig roman baseret på den tyske naturvidenskabsmand Fritz Dörries’ (1852-1953) personlige erindringer, der af hans oldebarn blev overdraget til norske Roy Jacobsen og hans kone Anneliese Pitz. Sammen har de skrevet en roman, der er en overvældende kærlighedserklæring til naturens verden, og som giver et fascinerende indblik i, hvor meget vores forhold til naturen og omverdenen har ændret sig på lidt over hundrede år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum