AiaSound Festival

Verdenskendt stjerne-DJ gæster Danmark: Let’s get down to business

Del

AiaSound offentliggør Tiësto på et i forvejen stjernespækket musikprogram til årets festival i København den 11.-13. august.

Du ved nok allerede hvem han er; Tiësto, også kendt som The Godfather of EDM, og du har helt sikkert allerede hørt hans hjertedroppende bangers. Med sine 30 år i branchen, står den hollandske trance-DJ bag et hav af elektroniske hitparader og virale remixes, med nogle af verdens største artister på den internationale musikscene.

Der er garanteret gode vibes, dans og fest, så langt øjet og ørene rækker, når AiaSound rykker det pulserende københavner-virvar til festivalpladsen på Tiøren, og Tiësto for første gang siden 2018 leverer et af sine eftertragtede shows på dansk jord.


The business

Ifølge DJ Magazine har Tiësto været solidt plantet i top 5 over verdens bedste DJ’s i to årtier, og det forstår vi godt. Med kæmpehits som ’The Motto’, ’Don’t Be Shy’, ’The Business’ og ‘Jackie Chan’, har han for længst manifesteret sig som en af de klart største indenfor sin kategori, med over 2 MIA streams af disse fire sange. Desuden har Tiësto udgivet tracks med artister som Post Malone, Selena Gomez, Coldplay og Kygo.Derfor bør du måske planlægge hviletid til dit stemmebånd, hvis du skal skråle med på hans megahits til sommer.

Den grammyvindende og platinsælgende dj-legende, fik for alvor sit verdensomspændende gennembrud til åbningsceremonien ved OL i Athen i 2004, med 4 MIA seere. I øvrigt er Tiësto den eneste EDM–artist, som har fyldt Danmarks nationalstadion ’Parken’ til bristepunktet.


A town called paradise  
AiaSound trækker tråde fra de internationale fænomen-festivaler Coachella og Tomorrowland, og blander et eventyrligt univers med lunefulde sensommernætter og iskolde fællesskål, for over 20.000 festglade gæster i naturskønne omgivelser. 
Med Tiësto som “the cherry on top”, byder lineuppet indtil videre også på: TYGA (US), Steve Aoki (US), Becky Hill (UK), Tobias Rahim, Ericka Jane, Artigeardit, CHEFF RECORDS, Branco, Clara, Faustix, Pauline, Donkey Sound og Hans Philip.

Tiësto kan opleves på AiaSound fredag den 12. august. Køb billetten der sikrer dig sommerens uforglemmelige festivaloplevelse ligeher.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound er Københavns mainstream musikfestival, som finder sted på Tiøren, 

København 11.-13. august denne sommer. I løbet af denne magiske weekend vil besøgende fra 

ind- og udland nyde sol og sommer, kunstnere og underholdning i verdensklasse og skabe 

gåsehudsfremkaldende minder for livet for op til 30.000 festivalgæster.

AiaSound omfavner kvaliteten, magien og mangfoldigheden 

og er med sin placering i København den første mainstream musikfestival beliggende 

i en hovedstad i det nordlige Europa. På AiaSound træder du ind i en atmosfære af festivaleufori på

første klasse i hjertet af København, hvor festivalens kærlighed ligger til kultur, musik af dansk og international 

klasse samt gastronomiske oplevelser, som alt sammen går op i en højere enhed - og så er ambitionen, at festivalen skal 

være den første Net Zero CO2 musikfestival, hvor festivalen trods sin korte levetid allerede kan prale med at have et af 

de laveste Co2-udslip pr. festivalgæst i hele Europa. Kun 10 minutter fra det pulserende storbyliv findes AiaSound på den 

fantastiske lokation Tiøren, grænset op af naturskønne Øresundspark og Amagerstrand. AiaSound er en enestående 

mulighed for dig og dine ansatte for at bryde hverdagen og give jer hen til en symfoni af musik, der spænder 

bredt i den aktuelle mainstream genre, hvor den danske musikverden bliver gjort 

selskab af internationale optrædende artister.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum