Skorstensgaard Danmark A/S

Vejlensiske elitepiger sparker sig vej inden for karate

Del
Ambition udgør en stor del af værkstedskæden Skorstensgaards succes. Derfor støtter kæden Karlskov-familien i Vejle, der har to sportsudøvende teenagere, med støtteprojektet Elitespire Sponsor. Det er de unge talenter Victoria og Caroline, som dyrker karate med store ambitioner. Begge søstre forbereder sig nemlig til VM i karate, mens lillesøster Caroline også ser frem til at få det sorte bælte i sommeren 2023.

Søsterparret Victoria og Caroline Karlskov fra Vejle dyrker karate med en brændende passion. Passionen er større end ønsket om at ses med venner og gå til fester, hvilket langt størstedelen af de to pigers jævnaldrende omgangskreds nok bruger det meste af deres fritid på. De har dog nok at se til på karateklubben, og det er de også helt tilfredse med, da det er blevet deres livs omdrejningspunkt. Det kræver dog store investeringer i form af træning og udstyr samt transport og hotelophold. Derfor har værkstedskæden Skorstensgaard etableret støtteprojektet Elitespire Sponsor for familier med børn, der har ambitioner om at udvikle deres evner og blive elite inden for en disciplin.

Passionerede karatesøstre på første- og tredjepladsen i DM

Skorstensgaard blev i sommeren 2022 sponsor for søstrene Victoria Karlskov på 16 år og Caroline Karlskov på 14 år, der har en fælles passion for karate. De træner på karatelandsholdet SKIF, der står for Shotokan Karate-Do International Federation, i Vejle. De to søstre deltog i EM i Berlin i september i år, og i november vandt de henholdsvis første- og tredjepladsen i DM ved stilartsmesterskabet SKIF Cup. Det står således klart, at de to unge talenter fra Vejle fortjener en håndsrækning i form af et sponsorat, der kan støtte dem i det, de brænder for. For karate er ikke bare noget, de skal – det er noget, de har brændende lyst til. En årsag til, at Victoria blandt andet er så glad for sporten er, at den har hjulpet så meget på selvtilliden.

-          Da jeg startede, var jeg ikke ligefrem den mest selvsikre på jorden. Og så kommer man herned, og man lærer at være alene om tingene, og at stå alene foran tusind mennesker med det, man har kæmpet for i så lang tid. Så får man bare rigtig meget selvtillid lige pludselig, fortæller Victoria Karlskov på 16.

Skorstensgaard støtter ambitiøse ildsjæle lokalt

Skorstensgaard er som iværksættervirksomhed bygget på grundstenene ambition, vilje og dygtighed. Værkstedskæden har selv haft erfaring med, hvor stor en indflydelse håndsrækninger kan have på opnåelsen af succes. Det vil de selv gøre nu ved at støtte unge talenter lokalt. Derudover har værkstedskæden også etableret sponsoratet Vi støtter den gode energi – lokalt, hvor de med månedlige enkeltydelser støtter lokale foreninger, der er sammensat af ambitiøse ildsjæle i alle aldre, som spreder den gode energi ved at skabe sociale sammenhold inden for forskellige interessefelter.  

-          Hos Skorstensgaard mener vi, at det er vigtigt at elske det, man laver. Det er også derfor, det falder os let at skabe et projekt som Elitespire Sponsor. Det står os nært at støtte ambitionerne hos dem, der gerne vil nå deres drømme. Vi er utrolig stolte over at støtte Victoria og Caroline, og følger med stor interesse med på sidelinjen i deres rejse inden for karatesporten, siger administrerende direktør og grundlægger Anders Skorstensgaard.

Lige for tiden er der blevet skruet fuldt op for træningen i Vejle. Victoria og Caroline vil nemlig rigtig gerne med i VM til foråret 2023, og det kræver, at de skal gøre sig bemærket over for landsholdstræneren. Samtidig ser lillesøster Caroline også spændt frem til at få det sorte bælte til sommer.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard med nyt koncept – vind konfirmationskørsel13.3.2023 15:45:15 CET | Pressemeddelelse

I dag ruller den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard en konkurrence ud til glæde for årets kommende konfirmander og nonfirmander, der lige nu leder med lys og lygte efter smarte køretøjer, der kan få hovederne til at dreje, når de unge skal køres fra kirken. Værkstedskæden stiller nemlig en ekstravagant konfirmandbil på højkant som del i en årligt tilbagevendende konkurrence, de netop har sat i gang.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum