Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard: Støtter unge elever fra Kolding i Projekt Edison 2023

Del

Anders Skorstensgaard, administrerende direktør for den koldingbaserede værkstedskæde Skorstensgaard, indtog i fredags for 2. år i træk rollen som dommer i årets lokale Projekt Edison konkurrence på IBC i Kolding. Dette initiativ har til formål at støtte og opmuntre unge, der ønsker at forfølge deres iværksætterdrømme, og netop disse drømme er tæt knyttet til Skorstensgaards egen opstartshistorie.

Anders Skorstensgaard overrækker præmiebeløb til Edison elevkonkurrencen på IBC i Kolding
Anders Skorstensgaard overrækker præmiebeløb til Edison elevkonkurrencen på IBC i Kolding Selda Canbek Skorstensgaard

Anders Skorstensgaards rolle som dommer bestod i at få præsenteret elevernes innovationsprojekt, spørge ind til projektet samt vurdere ideen ud fra 4 målepunkter: hvor god ideen er, hvor bæredygtig den er, hvor realistisk den er, samt hvordan samarbejdet har været. Anders gav hvert punkt en score, som blev samlet i en total score. Holdet med den højeste score vandt et præmiebeløb og går videre til den nationale konkurrence.

Projekt Edison 2023 er en inspirerende iværksætter- og innovationskonkurrence, som udfordrer elever i 6.-7. klasser til at forstå koncepterne bag iværksætteri og innovation. Gennem konkurrencen lærer eleverne at udvikle produkter, forstå markedsanalyse og præsentationsteknik samt præsentere deres ideer for et bredere publikum. Deltagelsen i Projekt Edison giver de unge et tidligt indblik i iværksætteri og entreprenørskab, hvilket kan inspirere dem til at forfølge disse mål i fremtiden.

”Iværksætteri betyder meget for os i Skorstensgaard. Vi begyndte vores forretning i 2009 med en idé og mod til at følge den. Vi har arbejdet hårdt for at opnå en landsdækkende virksomhed med en af branchens højeste målinger for kundetilfredshed og kundeloyalitet. Projekt Edison giver os muligheden for at dele vores erfaring og give tilbage til samfundet ved at inspirere unge iværksættere.” udtaler Anders Skorstengaard.

Deltagelsen som dommer i Projekt Edison afspejler Skorstensgaards engagement i at opmuntre unge mennesker til at forfølge deres iværksætterdrømme og inspirere dem til at turde tænke nyt og udvikle innovative ideer. Som administrerende direktør for Skorstensgaard har Anders Skorstensgaard personligt erfaret udfordringerne ved at tage skridtet ind i iværksætterverdenen. Gennem vedholdenhed og fighterånd er Skorstensgaard vokset fra en lille startvirksomhed i Kolding til en landsdækkende værkstedskæde med 23 afdelinger. Dette forløb afspejler den samme rejse, som mange unge iværksættere står overfor.

Værkstedskæden Skorstensgaard er nomineret til tre priser ved Auto Awards 2023 og har opnået en imponerende kundetilfredsheds score på 9,2 ud af 10 i 2023, sammen med en NPS-score på 70, hvilket indikerer en høj grad af kundeloyalitet.

Projekt Edison 2023 er i øjeblikket i gang i flere danske byer og kulminerer med to nationale finaler i november. Deltagelsen af lokale direktører som Anders Skorstengaard vækker entusiasme blandt eleverne og understreger værdien af at inspirere fremtidige generationer i Kolding.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Eleverne overvåger Skorstensgaard præmieoverrækkelsen til Projekt Edison på IBC Kolding
Eleverne overvåger Skorstensgaard præmieoverrækkelsen til Projekt Edison på IBC Kolding
Download
Årets emne ved Projekt Edison 2023 var "Vi skaber energi"
Årets emne ved Projekt Edison 2023 var "Vi skaber energi"
Download

Links

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard modtager pris for at hjælpe unge og ledige i job19.1.2024 15:51:20 CET | Pressemeddelelse

Skorstensgaard, en førende værkstedskæde med hovedsæde i Kolding, har netop modtaget SammenomJOB-prisen for deres bemærkelsesværdige engagement i at støtte unge og ledige til at komme i job. Prisen, som er et initiativ fra Kolding Kommune, anerkender virksomheder, der skiller sig ud ved at skabe mangfoldige og inkluderende jobs og lærepladser – og Skorstensgaard opfylder alle kriterierne for prisen.

Mød en diagnosetekniker fra Skorstensgaard4.12.2023 12:34:46 CET | Nyhed

Når du afleverer din bil på et autoværksted, er der mange specialister, der kigger på den. Mekanikere, pladesmede (også kaldet karosseriteknikere), værkførere og ikke mindst diagnoseteknikere. I denne artikel har vi givet plads til en af vores diagnoseteknikere – Frederik Christensen fra Skorstensgaard Esbjerg. Han fortæller, hvad en diagnosetekniker kan, og hvordan han bruger sine kompetencer inden for diagnosticering til at udbedre fejl på bilerne.

Afdelingschefen fra Skorstensgaard Esbjerg mestrer tre hatte31.10.2023 10:24:54 CET | Nyhed

I hjertet af Skorstensgaard Esbjerg står en bemærkelsesværdig skikkelse ved navn Thomas Urth. Han er afdelingschef og mestrer med enestående færdigheder hele tre ansvarsfulde roller i sit liv: afdelingschef, driftskonsulent og dørmand – faktisk fire, hvis man medregner hans rolle som far. Denne artikel præsenterer en værkstedschef, hvis liv er præget af en stor portion engagement i arbejdslivet – og hans drive imponerer alle, der kender ham.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye