3F

Unge kokke og tjenere vil have krav om bedre sundhed i OK23

Del

Står det til de unge kokke og tjenere, skal der kæmpes for en sundhedsordning og mere i løn ved de kommende overenskomstforhandlinger. Det viser en optælling af de 350 ønsker som kommer forud for årets elevkonference om OK23 torsdag.

Sundhed både fysisk og psykisk er noget af det, der fylder blandt unge kokke og tjenere. 3F København har spurgt landets kokke- og tjenerelever om, hvilke krav de mener, der skal kæmpes for ved de kommende OK23-forhandlinger.

Det sker forud for årets elevkonference, der holdes på Hotel- og Restaurantskolen i København torsdag, hvor de unge er budt ind for at få indflydelse på deres løn- og arbejdsvilkår.

Der er samlet 350 ønsker ind og mere end hvert tredje omhandler et krav om at få en sundhedsordning eller forbedret de fysiske eller psykiske forhold på arbejdspladsen.

Et andet stort ønske blandt de unge tjenere og kokke er mere i løn. Ønsket dækker både over krav om mere i grundløn, men også en forbedring af de tillæg, som der særligt bruges i branchen, hvor der er meget arbejde i aften- og nattetimerne.

Elevkonferencen, der finder sted torsdag den 2. juni på Hotel- og Restaurantskolen i København, er arrangeret af 3F København og har til formål at give de unge kokke og tjenere mulighed for at blive hørt og komme med deres ønsker til de kommende OK23-forhandlinger.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum