Mikonomi.dk

Undersøgelse: Netflix er Danmarks bedste streamingtjeneste

Del

Streamingtjenesten Netflix vurderes I en ny undersøgelse, foretaget af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk, til at være Danmarks bedste streamingtjeneste baseret på bl.a. pris, indhold og kundetilfredshed. I den modsatte ende finder vi den faldne stjerne, Blockbuster, der med sine tårnhøje priser og skuffende brugeroplevelse ender på en sidsteplads.

Blockbuster kan ikke følge med

Danskerne er vilde med streamingtjenester og 74% af alle danske hjem abonnerer på mindst én af slagsen. Dertil deler omkring 31% deres logins med venner og bekendte, hvilket kan have en økonomisk fordel.

En ny undersøgelse foretaget af sammenligningstjenesten Mikonomi.dk konkluderer, at den Amerikanske streaminggigant, Netflix, stadig er Danmarks bedste og med god grund.

Netflix var, sammenlignet med de øvrige tjenester, den tjeneste, der tilbød det bredeste sortiment, flest originale film og serier og den bedste brugeroplevelse - til rimelige priser.

På en sidsteplads finder vi Blockbuster, branchens faldne stjerne, der stadig ikke formår at gøre sig konkurrencedygtig i den voksende branche af Video-On-Demand. Sammenlignet med de mange andre udbydere på markedet er Blockbusters priser, der ligger på mellem 9 kr. - 39 kr. pr.afsnit, helt ude i hampen. I forhold til eksempelvis Netflix, hvis priser ligger på omkring 0,033 kr. pr. serie. Danskerne bruger i gennemsnit omkring 2 timer og 36 minutter på tv- og eller streaming dagligt. Skulle du bruge denne tid på at se indhold fra Blockbuster, ville din regning løbe op på mellem 1.395-2.659 kr. pr. måned.

Originalt indhold er vejen frem

Mikonomi.dk undersøgte og sammenlignede de mest anvendte streamingtjenester i Danmark baseret på forskellige parametre såsom; indhold, priser, egen produktion, prøveperiode, enheder, kundetilfredshed mv. Her blev det tydeligt, at Amazon og Netflix giver dig mest for pengene.

Kvaliteten af de forskellige serier er dog også vigtige, og det blev igennem undersøgelsen konkluderet, at originalt indhold, er dét der adskiller ulvene fra fårene. Stortset alle streamingtjenesterne satser på at fordoble deres originale indhold de næste år. Netflix er ubestridt streamingtjenesten, der byder på mest originalt indhold, med 746 originale film og serier, efterfulgt af Amazon og HBO, der har henholdsvis 84 og 485 originale film og serier.

Da Netflix har forstået at kombinere både kvantitet og kvalitet, er de undersøgelsens klare vinder. HBO leverer højt på kvalitet, men er undersøgelsens anden dyreste streamingtjeneste baseret på pris pr. antal serie, grundet deres mindre sortiment - og af den grund ender de på en andenplads.

Ultimativt er det dine personlige behov, der er afgørende. Ønsker du eksempelvis et kæmpe udvalg til få penge, er Amazon Prime Instant Video dit bedste bud. Søger du derimod de nyeste Amerikanske realityserier, er Hayu tjenesten for dig. Elsker du danske film og serier? Så er CMore, Tv2 Play og Viasat også gode muligheder.

Læs mere om de bedste streamingtjenester i Danmark - både betalte og gratis, lige her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum