Mikonomi.dk

Få overblik over Black Friday-tilbud hos Mikonomi.dk

Del
På fredag den 29. november 2019 løber en af Danmarks største shoppingdage af stablen. Denne dag er bedre kendt som Black Friday, hvor mange butikker lokker forbrugerne med tilbud, besparelser og udsalg. Mikonomi.dk har i denne anledning samlet mere end 55 butikker og webshops, der fører Black Friday-tilbud i 2019. Formålet er at give forbrugerne en overskueligt oversigt

For at gøre det lettere for forbrugerne at finde ud af, hvor der er Black Friday-tilbud, har sammenligningstjenesten Mikonomi.dk samlet mere end 55 butikker, der alle har Black Friday-tilbud. Black Friday finder sted nu på fredag den 29/11, hvor mange danskere vælger at tage en tur i det lokale center eller shoppe online for at lede efter de bedste tilbud.

Sidste år brugte danskerne 1,94 mia. kr. på Black Friday, hvilket var et fald på 8% sammenlignet med 2017. Dog er forbruget på Black Friday næsten fordoblet, hvis man i stedet sammenligner 2011 med 2017. 

Find gode tilbud blandt ni kategorier

De mere end 55 butikker og webshops, der er inkluderet i oversigten på Mikonomi.dk, er opdelt i ni forskellige kategorier, så forbrugerne kan danne sig et overskueligt overblik over, hvor de kan spare penge. Kategorierne varierer fra bolig og tøj til dyreartikler og elektronik. Herunder inkluderes der kendte butikker, som blandt andet Skousen, Stylepit og Sportmaster. Er forbrugerne på udkig efter attraktive Black Friday tilbud, kan de derfor med fordel benytte Mikonomi.dk’s oversigt og sortere efter den kategori, de er interesseret i.

Se dig for, når du tjekker priser på Black Friday

Der kan være mange penge at spare på Black Friday. Har du alligevel planer om at købe et nyt TV, sofa eller julegaver, kan du med fordel undersøge, om den pågældende genstand vil være nedsat på Black Friday.

Det er dog en god idé at løbende holde øje med priserne i dagene op til Black Friday. Desværre er nogle butikker begyndt at sætte prisen op et par uger inden Black Friday for derefter at sætte prisen ned på dagen. På denne måde kan butikkerne prale med store besparelser, men i virkeligheden er besparelsen minimal. Husk derfor altid at holde øje med prisudviklingen.

Du kan se den fulde oversigt hos Mikonomi.dk her: Black Friday 2019

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/
Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Det koster i gennemsnit 11.240 kr. om måneden at bo i hus i Danmark30.10.2019 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Sammenligningstjenesten Mikonomi.dk har undersøgt, hvad det koster at bo i de forskellige kommuner. Undersøgelsen viser, at det i gennemsnit koster 11.240 kr. om måneden at bo i hus i Danmark. Det dyreste sted at bo er i Frederiksberg Kommune, hvor husejere har månedlige udgifter på mere end 30.000 kr. Den billigste kommune er derimod Lolland med udgifter på rundt regnet 5.000 kr. om måneden.

Benzin, diesel eller el - hvilken biltype er den mest økonomiske?19.9.2019 09:51:40 CEST | Pressemeddelelse

Mikonomi har foretaget en økonomisk sammenligning af de mest solgte biler i Danmark i 2019. Bilerne bliver undersøgt med udgangspunkt i fem forskellige punkter, og allerede fra start ligger elbilerne sig i front med en føring, som selv forhøjede afgifter og afviklede fradrag ikke kan ændre meget ved. Det eneste, der kan sætte en stopper for elbilerne nu, er distancen til den nærmeste ladestander.

Mere end 25.000 danskere brugte det blå sygesikringskort: Husk at forny kortet inden sommerferien18.6.2019 09:27:02 CEST | Pressemeddelelse

I 2017 benyttede i alt 25.287 danskere sig af det blå sygesikringskort. 82,5% af disse er anmodninger fra udlandet om betaling, fordi en dansk borger er blevet behandlet i udlandet uden selv at betale regningen, også kaldet en E125 form. De resterende 17,5% består derimod af E126 anmodninger, som er ansøgninger om refusion til Styrelsen for Patientsikkerhed fra en dansk borger, der er blevet behandlet i udlandet og selv har betalt.

Pristest: Billån hos forhandler eller bank?4.6.2019 10:07:52 CEST | Pressemeddelelse

Det kan bedre betale sig at søge mod en bank fremfor en bilforhandler, hvis du skal optage et billån på under 200.000 kr.. Dette er konklusionen i en ny undersøgelse fra Mikonomi.dk. Først når bilen koster mere end 200.000 kr., er det billigere at optage lånet hos bilforhandleren i stedet for i banken. Du kan opnå en besparelse på 5.000 kr. ved at optage billånet i en bank fremfor hos en bilforhandler ved et lån på 100.000 kr. Derimod vil du ved et lån på 250.000 kr. kunne spare 5.500 kr. ved at optage billånet hos forhandleren i stedet for banken.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye