LEGOLAND Billund

Turistaktører mødtes i Billund - Fokus på at dele turisterne

Del

I sidste uge blev der på Hotel LEGOLAND afholdt erhvervsmøde i LEGOLAND Billund Resort samarbejdet, hvor en række turistaktører fra Region Syddanmark var samlet for at lære hinanden bedre at kende

Erhvervsmøde i LEGOLAND Billund Resort
Erhvervsmøde i LEGOLAND Billund Resort

Mandag den 25. marts mødtes repræsentanter fra omkring 150 overnatningssteder med en række attraktioner, der alle er en del af LEGOLAND Billund Resort samarbedet. Her kunne repræsentanterne fra overnatningsstederne høre mere om samarbejdet, men inden den del gik løs, kunne de gå på opdagelse hos de 14 attraktioner, der havde taget en smagsprøve af deres attraktioner med til Billund.

- Vi gør rigtig meget ud af at få turisterne til at komme rundt til mange forskellige attraktioner, når de besøger LEGOLAND Billund Resort. Derfor er det også rigtig vigtigt, at overnatningsstederne er klædt godt på til at fortælle om de forskellige tilbud attraktionerne har, siger Charlotte Steen Henriksen, der er projektleder i LEGOLAND Billund Resort.

Sara Bjørnes Studsgård fra Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia var en af deltagerne på erhvervsmødet, og hun var glad for at høre mere om de forskellige attraktioner.

- Vi havde en god og lærerig dag, hvor vi blev klædt godt på til sommeren. Det var rart og spændende at se, hvad de forskellige attraktioner har at byde på, så vi nemmere kan fortælle vores gæster om det, siger Sara Bjørnes Studsgård.

Løfter sammen fremfor intern konkurrence

Udover at blive klædt på til at kunne fortælle om de mange gode tilbud til turisterne, så skaber erhvervsmødet også et sammenhold om at trække flere til frem for at konkurrere om gæsterne, når de er her.

- Vi er rigtig glade for at være sammen om at løfte hele resortet i stedet for at konkurrere indbyrdes. Hvis vi gør det godt, og giver gæsterne en god oplevelse, når de besøger vores område, så vil der være rigeligt til os alle, forklarer Helge Stolberg Madsen, Indehaver af Egtved Camping, som bakkes op af projektlederen.

- Det er et vigtigt mål med erhvervsmødet at styrke samarbejdet mellem de mange aktører i LEGOLAND Billund Resort. Både overnatningspartnere og attraktioner skal se værdien i at løfte i flok, og det oplever vi i meget høj grad, at de gør, siger Charlotte Steen Henriksen.

Fordelskort giver flere overnatninger

En af de metoder LEGOLAND Billund Resort bruger til at fordele turisterne er ved hjælp af fordelskortet Be Happy Pass. Med det i hånden kan turisterne få unikke oplevelser eller særlige fordele hos en lang række af attraktionerne i området, og det er med til at få turisterne til at besøge flere attraktioner i området, som i sidste ende giver flere overnatninger.

- Vi har undersøgelser, som viser, at turisterne gerne ville have booket en ekstra overnatning i området, hvis de havde kendt til alle de spændende attraktioner og til vores fordelskort. Derfor er det også noget af det vi bruger aktivt i vores fælles markedsføring af området, forklarer Charlotte Steen Henriksen.

Til årets erhvervsmøde blev der også uddelt en pris til årets Be Happy Pass. Vinderen i år blev GIVSKUD Zoo, hvor børnene med et Be Happy Pass får lov til at hjælpe dyrepasserne med at forberede fodring og fodre dyrene. Andenpladsen gik til Koldinghus, hvor et Be Happy Pass giver adgang til gratis kongelig fægteskole, og tredjepladsen fik Hvalsafari i Lillebælt, hvor børn med et Be Happy Pass får lov at styre skibet sammen med skipper.

Fakta:

  • Foreningen LEGOLAND Billund Resort startede i 2009.
  • Den består nu af attraktionerne LEGOLAND, Lalandia, GIVSKUD Zoo, LEGO House, Billund Lufthavn, 8 kommuner samt 7 turoperatører.
  • Bestyrelsen består af borgmestre fra de 8 kommuner samt direktører fra de 4 store attraktioner samt Billund Lufthavn.
  • LEGOLAND Billund Resort ønsker at skabe verdens bedste børneferie for udenlandske familier med børn mellem 2-12 år.
  • LEGOLAND Billund Resort har et fordelskort Be Happy Pass, som udleveres af ca. 200 overnatningssteder i destinationen.
  • LEGOLAND Billund Resort kommunikerer natur, kultur, historie samt attraktioner i destinationen. Herunder 21 attraktioner som tilbyder gæster med et Be Happy Pass VIP oplevelser, rabatter samt gaver til børnene.
  • Målet med Be Happy Passet er at sikre at gæsterne booker et længere ophold samt, at de rejser rundt i destinationen, mens de er på ferie.

Kontakter

Billeder

Erhvervsmøde i LEGOLAND Billund Resort
Erhvervsmøde i LEGOLAND Billund Resort
Download
GIVSKUD Zoo blev årets Be Happy Pass tilbud. Marianne Ørskov Larsen, Marketing projektleder og Katrine Elkjær formidler/underviser.
GIVSKUD Zoo blev årets Be Happy Pass tilbud. Marianne Ørskov Larsen, Marketing projektleder og Katrine Elkjær formidler/underviser.
Download
LEGOLAND Billund Resort kort 2019
LEGOLAND Billund Resort kort 2019
Download

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum