LEGOLAND Billund

LEGOLAND® skal have ny direktør

Del

Efter 10 år som direktør for LEGOLAND® i Billund får Christian Woller nu ansvaret for syv eksisterende LEGOLAND resorts i Europa og Asien og skal nu ud at finde sin afløser til posten i Billund.

LEGOLAND® direktør, Christian Woller har fået nyt job i Merlin Entertainments, hvor han skal være ansvarlig for syv af de nuværende 10 LEGOLAND resorts.

- Vi glæder os over at Christians succes som en stærk leder, hans gode forståelse af brandets værdi og lange erfaring i LEGOLAND Billund nu også kan blive brugt i mange andre dele af verden, hvor vi har LEGOLAND Resorts, siger John Jakobsen, Chef Operating Officer, LEGOLAND Parks.

Forfremmelsen betyder også, at LEGOLAND nu skal have fundet en ny direktør til parken i Billund.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være en del af LEGOLAND Billund holdet de sidste mange år. Vores gæster kommer for at få minder for livet, og vores medarbejdere brænder for at gøre LEGOLAND oplevelsen til noget helt særligt for hvert eneste barn, der besøger os. Mere kan man næsten ikke ønske sig af et job. Nu glæder jeg mig til at arbejde tæt sammen med en række andre af vores øvrige LEGOLAND resorts, nye som veletablerede, siger Christian Woller.

LEGOLAND starter snarest rekrutteringen af en ny direktør til LEGOLAND i Billund.  

FAKTA:

LEGOLAND® er en global forlystelsespark, som drives af Merlin Entertainments. Den første park åbnede i Billund i 1968 og siden er de resterende ni parker åbnet i Windsor (U.K.), Californien (U.S.), Florida (U.S.), Gunzburg (Tyskland), Johor Bahru (Malaysia), Dubai (UAE), Nagoya (Japan), New York (U.S.) og Korea.

Merlin Entertainments er en global markedsleder indenfor brandede underholdningsdestinationer som driver over 140 attraktioner, 23 hoteller, 6 holiday villages i 23 lande og fire kontinenter. Udrulningen af nye LEGOLAND parker er en af de primære vækstdrivere i Merlin Entertainments.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye