Nets

Tre ud af fire betalinger med Dankort foregår nu kontaktløst

Del

Vi har passeret en milepæl med kontaktløse betalinger med Dankort. Hele 75 % af alle betalinger med Dankort er nu kontaktløse. Det er en god nyhed for alle, bortset fra svindlerne.

Danskerne er verdensmestre i kontaktløse betalinger. Ingen andre steder er betalingsmetoden blevet taget så hurtigt i brug både af forretninger og forbrugere. Som følge heraf er andelen af kontaktløse betalinger steget med rekordfart.

At forbrugerne har taget de kontaktløse betalinger til sig i så stort et omfang vidner om, at forbrugerne oplever, at kontaktløse betalinger bidager til at gøre deres hverdag lidt nemmere.

Drastisk fald i misbrug med Dankort

En yderligere fordel ved de kontaktløse betalinger er, at de gør livet svære for svindlerne. Når vi betaler kontaktløst, så bliver det sværere for svindlerne at aflure PIN-koden, stjæle kortet og misbruge det efterfølgende.

At det svindelnummer er blevet sværere kan aflæses tydeligt i statistikkerne. I første halvår af 2019 lykkedes det blot de kriminelle at få et udbytte på i alt 8 mio. kr. ved misbrug af stjålne Dankort, mens det tilsvarende tal i samme periode sidste år lød på 17,4 mio. kr. Det er et imponerende fald på mere end 50 % på blot et år.

 

Information om Nets

Nets
Nets
Klausdalsbrovej 601
DK-2750 Ballerup

+45 44 68 44 68https://www.nets.eu/

Følg pressemeddelelser fra Nets

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Nets

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum