Thomas Wivel og Mette Frobenius på Comedy ZOO

Del

Thomas Wivel og Mette Frobenius kommer ”På kanten af livet” på Comedy ZOO fra den 3. juli til 2. august 2008.

Sommerunderholdningen i København er i top, når Thomas Wivel og Mette Frobenius indtager Comedy ZOO fra den 3. juli til 2. august 2008 med showet ”På kanten af livet”

Trods friske smil og kække miner, er det tydeligt for enhver, at de hærdede stand-up komikere Mette Frobenius og Thomas Wivel om nogen træder vande i livets midtvejskriser. Begge er fra generationen med kælenavnet "Vi vil det hele". En årgang, der har børnepasning, kogevask, salatslynger, stavblendere og stuebirk på den ene side, og jobsamtaler, powerpoint præsentationer, facebook-profiler og fyraftensdrinks der trækker ud i dagevis, på den anden side. Kærlighed, tandlægebesøg og tømmermænd bliver side om side plottet ind i livets kalender, i et desperat forsøg på at få den store kabale til at gå op. Børn overlades til opdragelse af pædagoger, som så efterfølgende fyres, hvis de tillader sig tilnærmelsesvist, at hæve stemmen, bare fordi René på ni har sparket rektor i maven til morgensamling.

Thomas og Mette er stemmen for alle dem, der forlanger at være fuldtidstilfredse, som var det en borgerret fra fødslen af. Dem, der hvis lykken ikke viser sig hver dag, degraderes til medicinspisende organismer i en sådan grad, at de bedst kan beskrives som et apotek med puls. For livet er svært. Afgrunden lurer, og vi må ikke styrte. Krampagtigt holder vi fast med det yderste af de blodsprængte negle, som vi endda lige har fået manicurebehandlet med paraffinmaske fra Ole Henriksens serie af hudplejeprodukter.

Det bliver disse konflikter Mette og Thomas tager under gennemført behandling og den satiriske skalpel stikker dybt, når der rapporteres fra livet på kanten og på kanten af livet. God fornøjelse og god bedring.

Billetterne kan købes via Billetnet på tlf. 7015 6565 eller billetnet.dk.

For yderligere information kontakt venligst:

Xponering PR & Kommunikation tlf. 7027 0501

Charlotte Wøhlk tlf. 4062 3016/ cw@xponering.dk

 

Billeder

Thomas Wivel og Mette Frobenius
Thomas Wivel og Mette Frobenius
Download

Vedhæftede filer

Information om Xponering

Xponering
Xponering
Hauser Plads
1127 København K

70 27 05 01http://www.xponering.dk