Ingeniørforeningen, IDA

Thomas Damkjær Petersen valgt som formand for IDA

Del

IDAs repræsentantskab har netop genvalgt Thomas Damkjær Petersen til at stå i spidsen for Ingeniørforeningen, IDA de kommende tre år. Han har desuden været formand de seneste tre år, hvor IDA har haft en medlemsvækst på godt 19.000 og tæller nu i alt 119.000 medlemmer. Det gør IDA til et stærkt talerør for Danmarks ingeniører, naturvidenskabelige kandidater og IT-professionelle.

IDA har gennem de seneste år intensiveret sin ambition som ”teknologiens stemme” ved at præge den offentlige debat om, hvordan Danmark bedst omstiller sig under den hastige teknologiudvikling. For eksempel efterspørger dansk erhvervsliv mere end nogensinde STEM-kompetencer, som nu gennem en koordineret national indsats løftes gennem Teknologipagten. De seneste år har også betydet en kolossal digital omvæltning, som har et kæmpe potentiale for øget produktivitet og serviceforbedringer, men udviklingen kalder samtidig på etisk styring. Her har IDA aktivt bidraget til oprettelsen af et Dataetisk Råd, så teknologien forbliver en hjælper, vi som samfund kan have tillid til. Blandt de kommende indsatser vil IDA arbejde med konkrete og konstruktive bud på, hvordan Danmark kan investere stadig mere i forskning, fordi det er en afgørende forudsætning for en bæredygtig verden og for at bevare Danmark som et rigt velfærdssamfund.

Thomas Damkjær Petersen kan træffes via pressechef Søren Lauridsen på mobil 30637723

Information om Ingeniørforeningen, IDA

Ingeniørforeningen, IDA
Ingeniørforeningen, IDA
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

33 18 48 48http://ida.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ingeniørforeningen, IDA

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ingeniørforeningen, IDA

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum