Lidl Danmark

Thisted-elev er Årets Elev i Lidl

Del

Linda Skovhave Petersen fra Thisted er blevet kåret som ’Årets elev’ i Lidl. I alt 14 Lidl-elever fra hele Danmark blev fredag færdiguddannet og fik overrakt deres elevdiplom ved et arrangement på Hotel Scandic i Kolding.

Linda Skovhave Petersen er kåret til årets elev i Lidl. Linda arbejder til dagligt i Lidl-butikken i Thisted. Foto: Lidl PR
Linda Skovhave Petersen er kåret til årets elev i Lidl. Linda arbejder til dagligt i Lidl-butikken i Thisted. Foto: Lidl PR

Høj faglighed og loyalitet over for kolleger er nogle af de kerneværdier, som HR-direktør Sine Dolberg særligt kigger efter, når ’Årets elev’ skal udvælges blandt mange talentfulde kandidater.

”Gennem elevuddannelsen giver vi vores elever forudsætningerne for i fremtiden at lykkes som kernemedarbejdere og ledere i vores butikker. En stor del af vores elever bliver allerede kort tid efter endt uddannelse forfremmet til salgsledere eller går i gang med deres næste uddannelsesforløb, souscheftrainee,” siger Sine Dolberg, HR-direktør i Lidl og tilføjer:

”Der er i øjeblikket endnu mere rift om de bedste kandidater på detailmarkedet end normalt, hvilket gør vores elevuddannelse, og dermed vores dygtige elever, endnu vigtigere. Vi er en arbejdsplads i vækst, og elevuddannelsen er en vigtig komponent i at sikre os den stærke, interne talentpool, som er med til at skabe fremtidens Lidl Danmark,” siger hun.

Elevuddannelsen i Lidl giver mange karrieremæssige muligheder. Under uddannelsen tilbringer eleverne en kortere periode på hovedkontoret i Kolding samt får muligheden for at komme i praktik i et andet Lidl-land, som dog har været aflyst under corona. Udover titlen som ’Årets elev’ modtog Linda Skovhave Petersen en check på 5.000 kroner.

Årets elev overrasket over kåring

”Jeg blev glad og rørt, men også overrasket, for jeg troede, det var en anden, der ville blive Årets elev. Jeg er en ydmyg person, så det var svært at være i centrum, men det er fedt at få den store anerkendelse, for jeg har lagt mange kræfter i uddannelsen,” siger Linda Skovhave Petersen, der havde sin kæreste og sin butikschef med til kåringen.Fremtiden i Lidl er også på plads for 31-årige Linda:

”Jeg bliver salgsleder i Thisted, og når tiden er til det, vil jeg tage vores souscheftrainee-uddannelse. Mit mål i Lidl er at blive souschef,” fortæller hun.

Udover æren modtog Linda 5.000 kroner, som skal bruges til at gøre sommerferien ekstra god for sin familie, der udover kæresten tæller to børn på tre og fire år.

Derfor blev Linda Årets elev i Lidl

Baggrunden for at vælge Linda som Årets elev er blandt andre, at hun stræber efter mere, tager ansvar og gør andre bedre. Uddannelseschef i Lidl, Thomas Mogensen, sagde blandt andet i sin tale:

Linda sætter meget høje standarder for sig selv og sine omgivelser, men hun gør det på en rolig og inkluderende måde, hvilket skaber tillid til, at Linda vil det bedste for samarbejdet og ønsker det bedste resultat for teamet. Linda er en fighter, som hele tiden ønsker at gøre tingene lidt bedre,” sagde Thomas Mogensen.

”Linda deler gerne ud af sin erfaring og hjælper andre til at få succes, og Linda har en evne til at se andres behov og tilbyde den rette hjælp. En af årsagerne til Lindas høje faglige niveau, er hendes evne til at modtage og bruge feedback konstruktivt, og så er det naturligt for Linda at tage ansvar for teamets opgaver, og hun træder gerne til og tager ansvar, når andre finder det svært, ikke for opmærksomhedens skyld, men for at aflaste sine kollegaer,” lød det endvidere fra Thomas Mogensen.

Kort om ’Årets elev’ i Lidl:

14 elever har de sidste to år dygtiggjort sig og gennemført Lidls elevuddannelse. Eleverne er særligt udvalgt blandt mange ansøgere, og i fredags fik de deres eksamensbevis overrakt af deres uddannelseschefer.

Når ’Årets elev’ i Lidl skal findes, bliver der bl.a. lagt vægt på, at eleven har været en god rollemodel i butikken og på skoleopholdene gennem hele uddannelsesforløbet. Elevens loyalitet overfor Lidl og de øvrige elever spiller samtidig en væsentlig rolle.

Kort om Lidls elevuddannelse:

  • Lidl har uddannet elever siden 2011.
  • Lidl starter rekruttering af næste hold elever i december.
  • Uddannelsen varer to år, og eleverne får løn under uddannelsen.
  • En Lidl-elev tjener cirka 1.000 kroner mere om måneden før skat, end overenskomsten tilsiger.
  • Lidl giver sine elever mulighed for et praktikophold i en anden europæisk Lidl-butik. De seneste år har det været i Irland og Nordirland.

Du kan læse mere om elevuddannelsen og søge om optagelse på: karriere.lidl.dk/elev

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Linda Skovhave Petersen er kåret til årets elev i Lidl. Linda arbejder til dagligt i Lidl-butikken i Thisted. Foto: Lidl PR
Linda Skovhave Petersen er kåret til årets elev i Lidl. Linda arbejder til dagligt i Lidl-butikken i Thisted. Foto: Lidl PR
Download
Uddannelseschef i Lidl, Thomas Mogensen, holder tale for de 14 elever. Foto: Lidl PR
Uddannelseschef i Lidl, Thomas Mogensen, holder tale for de 14 elever. Foto: Lidl PR
Download
Fra venstre: Personale og- administrationschef i Region Vest Kenn Duus, uddannelseschef Thomas Mogensen, butikschef Camilla Olsen Arnesen, regionsdirektør for Region Vest Carsten Lambrecht og elev Linda Skovhave Petersen i midten.
Fra venstre: Personale og- administrationschef i Region Vest Kenn Duus, uddannelseschef Thomas Mogensen, butikschef Camilla Olsen Arnesen, regionsdirektør for Region Vest Carsten Lambrecht og elev Linda Skovhave Petersen i midten.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 134 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Lidl og Nørrebro Bryghus indgår landsdækkende samarbejde14.7.2021 07:21:56 CEST | Pressemeddelelse

Lidl har siden sommeren 2020 forhandlet øl fra Nørrebro Bryghus øst for Storebælt, og samarbejdet har været så godt, at det nu er udvidet til hele landet. Fremover er det derfor muligt at købe fire forskellige Nørrebro Bryghus-øl i alle Lidls 134 butikker. Et stort fælles fokus på økologi og bæredygtighed og velsmagende øl af høj kvalitet, gør Lidl og Nørrebro Bryghus til et perfekt øl-match.

Lidl bedst på brød og kager24.6.2021 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Lidl er danskernes førstevalg blandt supermarkedernes bager- og bake off-afdelinger. Det viser en ny YouGov-rundspørge for B.T., som har vurderet ni supermarkedskæders brød- og bake off-afdelinger på kvalitet, udvalg og det samlede generelle indtryk. Det er i tråd med Lidls overordnede strategi om at blive danskernes førstevalg, hvor bake off-afdelingerne netop nu får en endnu mere fremtrædende rolle i den omfattende modernisering af kædens butikker.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum