Erhvervsstyrelsen

The Army Painter vinder Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2021

Del

The Army Painter har på inspirerende vis automatiseret deres produktionslinje og skabt en markant højere omsætning. Derfor har SMV:Boardet nu udpeget dem som årets vinder af omstillings-prisen.

Forkvinde for SMV:Boardet Evita Rosdahl kunne i dag overrække Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling til The Army Painter i Skanderborg. De vandt prisen foran de øvrige nominerede BCM Transtech og Fresh.land, der også har vist flotte resultater med digitalisering.

The Army Painter vinder dette års pris, da virksomheden har gennemgået en omfattende digitalisering, der er bredt funderet i virksomheden med fokus på både produktion, handel, varemærkehåndtering og eksport.

Forkvinde for SMV:Boardet, Evita Rosdahl, udtaler om vinderen:

”I en tid, hvor alt har været under forandring og udfordret af alverdens begrænsninger og forsyningsudfordringer, har The Army Painter formået at anvende situationen aldeles progressivt og ydermere styrke forretningens afsætningskanaler. De er gået fra manuel håndholdt produktion og et detailsalg via distributører til i dag at have fuldautomatisk produktion og eksporterer til kunder fra hele verden, blandt andet via Amazon. The Army Painter er et rigtigt godt eksempel på, at automatisering og digitalisering medvirker til fastholdelse af arbejdspladser i Danmark, øger afsætning og markedsandel og er til stor inspiration for andre SMV’er.”

Læs mere om vinderen og de nomineredes digitalisering og resultater her.

Hjælp til din virksomheds digitalisering

Prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling uddeles af det regeringsnedsatte SMV:Board, som rådgiver SMV:Digital-programmet og udbreder kendskabet til programmet og viden om mulighederne forbundet med øget digitalisering hos SMV’er. SMV:Digital uddeler midler til små og mellemstore virksomheder, så de kan sætte gang i digitaliseringen. Dette arbejde er forankret i Erhvervsstyrelsen.

SMV:Digital har indtil videre i 2018-2021 uddelt 285 mio. kr. til mere end 2.800 SMV’er for at fremme digital omstilling. 93 % af de deltagende virksomheder har investeret eller har planer om at investere i ny teknologi.

Læs mere om SMV:Digitals puljer for 2022, som nu alle er annoncerede her.

Kontakter

Information om Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen
Erhvervsstyrelsen
Langelinie Allé 17
2100 København Ø

https://erhvervsstyrelsen.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsstyrelsen

Danmark deltager i det globale partnerskab for kunstig intelligens25.3.2022 10:55:01 CET | Pressemeddelelse

Danmark blev i november 2021 budt velkommen som medlem af det globale partnerskab for kunstig intelligens (GPAI). GPAI er et internationalt samarbejde, som blev oprettet i sommeren 2019 af Frankrig og Canada. Samarbejdet består i dag af i alt 25 lande samt EU. Blandt de medlemmerne er USA, Indien og Brasilien samt europæiske lande som Storbritannien, Sverige, Tyskland og Holland. Samarbejdet handler om at forme den globale udvikling af kunstig intelligens og skabe internationalt samarbejde og koordinering af initiativer og politikker. Hensigten er at styrke optaget af ansvarlig kunstig intelligens, få en bedre forvaltning af data, forme fremtidens arbejde og skabe innovation og øget konkurrencedygtighed. Erhvervsministeriet og Erhvervsstyrelsen står for Danmarks deltagelse i samarbejdet, som bl.a. bygger videre på OECD’s principper og anbefalinger for pålidelig kunstig intelligens. ”Ansvarlig digitalisering er et vigtigt fokusområde for os. Teknologien rummer store muligheder for at lø

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum