TEKNIQ Arbejdsgiverne: Nyt forlig styrker arbejdsmiljøet

Del

Hos brancheorganisationen TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over bredt forlig, som blandt andet målretter indsatsen for at styrke arbejdsmiljøet hos de virksomheder, der har svært ved at løfte opgaven.

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne

Indsatsen for at sikre et godt arbejdsmiljø skal styrkes. Det er baggrunden for en ny og bred aftale, der blev indgået i dag mellem regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet, Radikale Venstre og Socialistisk Folkeparti. En aftale, der blandt andet betyder, at Arbejdstilsynet tilføres godt 460 millioner kroner frem mod 2022.

”Det er meget positivt, at vi har fået et bredt forlig, som skaber et stabilt grundlag for en langsigtet indsats for at styrke arbejdsmiljøet,” siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal.

Han hæfter sig især ved, at man med aftalen vil målrette indsatsen overfor de virksomheder, der har størst risiko for arbejdsmiljøproblemer.

”Forhåbentlig kan det betyde, at de virksomheder, der har orden i tingene, ikke besværes unødigt, og at man især sætter ind de steder, hvor der er mest brug for det,” siger Niels Jørgen Hansen.

Han glæder sig også over, at politikerne har valgt at basere den politiske aftale på de anbefalinger, som er kommet fra en ekspertgruppe med deltagelse af blandt andet erhvervslivet.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Adm. direktør Niels Jørgen Hansen, TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation, mobil: 40 74 43 60

Billeder

Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer 4.300 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum