TDC Erhverv

TDC Erhverv og NetDesign tilbyder unik IT-sikkerhedspakke til smv’er 

Del

TDC Erhverv, som sammen med datterselskabet NetDesign, er en af Danmarks største udbydere af kommunikations- og it-sikkerhedsløsninger, lancerer numarkedets måske første it-sikkerhedspakke målrettet SMV´er, som tidligere har været forbeholdt større virksomheder med et mere professionelt it-sikkerheds-setup.

 Danmark er Europas mest digitaliserede land. Det viser en opgørelse fra Europa-Kommissionen. Men med en høj grad af digitalisering følger også en øget risiko for cyberangreb.Hvert år bliver tusindvis af danske virksomheder og organisationer udsat for forsøg på cyberangreb. Et stort problem, når tal fra Erhvervsstyrelsen viser, at en fjerdel af danske smv’er ikke har styr på deres basale IT-sikkerhed. Det svarer i runde tal til 125.000 danske virksomheder. 

For at imødekomme det store it-sikkerhedsmæssige efterslæb blandt smv’er, lancerer TDC Erhverv og NetDesign en sikkerhedspakke, der som den første i markedet giver små- og mellemstore virksomheder adgang til nye sikkerhedsløsninger– og i et format, der giver virksomhedsledere mulighed for at fokusere på deres kerneforretning.  

”Digitaliseringen er en positiv udvikling for vores samfund, og giver danske virksomheder nye muligheder for at styrke forretningen. Skyggesiden af digitaliseringen er dog, at I det digitale økosystem, vi alle er en del af, er virksomheder forbundet på kryds og tværs. Det betyder, at selv små virksomheder har et stort netværk af kunder, partnere og leverandører, og bliver én virksomhed kompromitteret af et angreb, sætter det potentielt en kædereaktion i gang,” siger John Henriksen, CEO hos TDC Erhverv, og fortsætter: 

”Som leverandør af kritisk digital infrastruktur til tusindvis af virksomheder har vi også et stort ansvar for at gøre det nemmere for danske virksomheder at opnå bedre it-sikkerhed. Derfor går vi nu som de første i markedet i luften med en specialdesignet sikkerhedspakke til smv’er. Vi i branchen har også et ansvar for at lave enkle og let tilgængelige løsninger, så virksomhedsledere kan fokusere på, hvad de gør bedst – nemlig at drive en forretning.”  

Ny pulje målrettet smv’er 

Den nye IT-sikkerhedspakke kommer i forlængelse af lanceringen af, at regeringen i begyndelsen af marts præsenterede SMV:Digitalscybersikkerhedspulje på 50 mio. kr. En pulje der skal styrke danske virksomheders cybersikkerhed som følge af krigen i Ukraine, der hurtigt kan eskalere det digitale trusselsbillede i Danmark. 

Det betyder, at små- og mellemstore virksomheder mellem 2 og 249 medarbejdere fra mandag den 4. aprilkan få tilskud til at styrke deres cybersikkerhed med op mod 250.000 kr. Penge der kan bruges til investering i teknologi, IT og rådgivning.  

”Cyberkriminalitet er en af tidens største trusler mod virksomheder verden over, og vi ved, at cyberangreber – eller burde være - en bekymring for såvel små som store danske virksomheder. SMV:Digitals sikkerhedspulje, repræsenterer derfor vigtige skridt i den rigtige retning. Med andre ord har det aldrig været lettere at komme i gang,” siger John Henriksen.  

Uddybende beskrivelser af de forskellige sikkerhedselementer findes på link til hjemmeside. 

 

 

Nøgleord

Kontakter

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

TDC Erhverv giver kunder fri data i Danmark hele sommeren19.5.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu er det slut med at spørge efter WiFi-koden på hotellet eller campingpladsen. TDC Erhverv giver nemlig kunder med et One+ mobilabonnement med data fri data i Danmark hele sommeren. Dermed kan kunderne frit benytte sig af det hurtige og stabile mobilnetværk, som Teknologisk Institut for 7. år i træk har målt til Danmarks bedste, så der hverken er udsving i filsynkroniseringen med arbejdsmailen eller ungernes streamingforbindelse fra sommerlandet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum