Esbjerg Kommune

Tak for den store opbakning Bramming: Faren er drevet over

Del

Esbjerg Kommune skylder en stor tak til alle borgere i Bramming, der tog opfordringen alvorligt og i løbet af denne weekend lod sig teste for at stoppe et større corona-smitteudbrud.

Over 1500 borgere i Bramming har brugt en del af weekenden på at lade sig PCR-teste, efter at Esbjerg Kommune torsdag eftermiddag med stor bekymring kunne konstatere et større smitte-udbrud af corona.

”Vi vil rigtig gerne sige tak for den store opbakning, vi har fået fra borgerne i Bramming, og vi er glade for at kunne fortælle, at nu er faren for smittespredning drevet over,” fortæller Arne Nikolajsen, direktør for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune.

Alarmklokkerne begyndte at ringe hos Sundhedsmyndighederne, da omkring 20 borgere fra Bramming torsdag var blevet konstateret smittet med corona. Derfor gik den store indsats med at få PCR-testet så mange borgere som muligt i gang.

Til trods for at over 1500 borgere har ladet sig teste i Bramming hen over weekend, er kun yderligere to borgere blevet konstateret smittet med corona, og derfor anser Esbjerg Kommune og Sundhedsmyndighederne, at der nu er styr på smittespredningen i Bramming.

Det betyder, at tingene nu igen kan vende tilbage til mere normale tilstande i Bramming.

”Folk i Bramming kan igen følge de almindelige procedurer for testning, hvor det er folk, der ikke er vaccineret, der løbende lader sig teste,” forklarer Arne Nikolajsen.

Se alle teststeder i Esbjerg Kommune her.

Kontakter

Arne Nikolajsen, direktør, Sundhed & Omsorg, tlf: 2347 7128, mail: arni@esbjerg.dk

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum